Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Norbit Team Transformator CYK CYK Cykadelia
Norbit Tactiek 433
52% Balbezit 48%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
38.1 gemiddelde waardering 49.6
average Schieten solid
good Passen very good
good Verdedigen very good


7e minuut.
Łagódka is nu in balbezit. Łagódka geeft een lange en hoge pass. Adeeb kan de bal niet met de borst controleren. Viera rent richting de bal. Viera haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Halilaj rent richting de bal. Halilaj speelt de bal door. Szerszunowicz rent richting de bal. Szerszunowicz geeft een lange en hoge pass. Viera maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Cure met een sublieme pass. Halilaj rent richting de bal. Halilaj speelt de bal door. Szerszunowicz is nu in balbezit. Szerszunowicz geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Garbuz is nu in balbezit. Viera onderschept slim de pass. Hoàng Hiếu rent richting de bal. Hoàng Hiếu draait met de bal, schiet en ... Kopaňko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Norbit Team - Transformator CYK CYK Cykadelia 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Norbit Team 71%, Transformator CYK CYK Cykadelia 29%.
Norbit Team - Transformator CYK CYK Cykadelia 0:1

75e minuut.
Halilaj is nu in balbezit. Halilaj passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Adeeb de bal. Szerszunowicz rent richting de bal. Szerszunowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szerszunowicz is nu in balbezit. Szerszunowicz geeft een lange en hoge pass. Kopaňko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Adeeb rent richting de bal. Szerszunowicz onderschept slim de pass. Szerszunowicz geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szerszunowicz geeft de bal voor. Kopaňko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szerszunowicz is nu in balbezit. Szerszunowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Adeeb raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zandbergs komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Norbit Team 52%, Transformator CYK CYK Cykadelia 48%.
Norbit Team - Transformator CYK CYK Cykadelia 0:1