Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Słowian Lublin Polonia Raczki
P.5221.L4OT.M Tactiek na a
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
41.9 gemiddelde waardering 46.7
good Schieten good
good Passen good
solid Verdedigen adequate


3e minuut.
Butterfield onderschept slim de pass. Butterfield geeft een hoge lob. Vitagliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitagliano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Słowian Lublin - Polonia Raczki 1:0

6e minuut.
Butterfield rent richting de bal. Butterfield passt de bal met de wreef. Vitagliano rent richting de bal. Vitagliano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Słowian Lublin - Polonia Raczki 2:0

9e minuut.
Hordyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordyński passt de bal zonder na te denken. Kuranty rent richting de bal. Telunts onderschept slim de pass. Telunts schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Słowian Lublin - Polonia Raczki 2:1

14e minuut.
Vitagliano onderschept slim de pass. Nedkov onderschept slim de pass. Nedkov geeft een lange en hoge pass. Telunts rent richting de bal. Telunts schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Vitagliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabojowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitagliano verovert de bal door een tackle van achteren. Butterfield is nu in balbezit. Butterfield schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Butterfield passt de bal met de wreef. Vitagliano is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Smarź ... Strafschop! Vitagliano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vitagliano legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Carmel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Smarź geeft een lange en hoge pass. Hruszowiec kopt de bal weg. Daar is Cotigher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butterfield rent richting de bal. Butterfield schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Doeltrap. Falkiewicz komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Vasojević is nu in balbezit. Pláštěnka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vasojević is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vasojević zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Telunts bereikt de bal nog maar net als eerste. Telunts draait met de bal, schiet en ... Csintalan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Słowian Lublin 53%, Polonia Raczki 47%.
Słowian Lublin - Polonia Raczki 2:1

46e minuut.
Mijata komt het veld opgelopen. Iváncsik komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Mijata kopt de bal weg. Pláštěnka is nu in balbezit. Pláštěnka passt de bal met de wreef. Falkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Falkiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Falkiewicz geeft de bal voor. Vasojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pláštěnka onderschept slim de pass. Pláštěnka geeft de bal voor. Falkiewicz springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Butterfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Butterfield speelt de bal door. Pláštěnka bereikt de bal nog maar net als eerste. Falkiewicz rent richting de bal. Falkiewicz draait met de bal, schiet en ... Carmel bokst de bal weg. Vasojević heeft problemen om de bal te vangen. Pláštěnka rent richting de bal. Pláštěnka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Słowian Lublin 51%, Polonia Raczki 49%.
Słowian Lublin - Polonia Raczki 2:1