Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polonia Raczki Słowian Lublin
na a Tactiek 5+.L4OT.WLR
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
45.8 gemiddelde waardering 43.2
solide Schieten redelijk
goed Passen goed
goed Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Pacuszka geeft de bal voor. Pláštěnka kopt de bal weg. Ohýnek rent richting de bal. Ohýnek draait met de bal, schiet en ... Csintalan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Raczki - Słowian Lublin 1:0

10e minuut.
Hordyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitagliano onderschept slim de pass. Nedkov rent richting de bal. Vitagliano verovert de bal door een tackle van achteren. Vitagliano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Telunts heeft problemen om de bal te vangen. Ohýnek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurz is nu in balbezit. Ohýnek rent richting de bal. Ohýnek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Telunts rent richting de bal. Çelebi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Telunts. Telunts krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Vitagliano verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cotigher. Vitagliano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Falkiewicz komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Falkiewicz rent richting de bal. Smarź legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Falkiewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Falkiewicz zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Polonia Raczki - Słowian Lublin 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia Raczki 46%, Słowian Lublin 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Polonia Raczki - Słowian Lublin 1:1

48e minuut.
Hordyński is nu in balbezit. Hordyński passt de bal in één keer door. Ohýnek rent richting de bal. Ohýnek schiet op doel. Csintalan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Raczki - Słowian Lublin 2:1

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Çevikyiğit komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Hordyński speelt de bal door. Ohýnek is nu in balbezit. Marcisz rent richting de bal. Ohýnek verovert de bal door een tackle van achteren. Ohýnek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Hordyński verovert de bal door een tackle van achteren. Hordyński kan de bal niet met de borst controleren. Hordyński passt de bal met de wreef. Telunts bereikt de bal nog maar net als eerste. Telunts haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Zabojowski onderschept slim de pass. Zabojowski met een sublieme pass. Nedkov met een sublieme pass. Ohýnek rent richting de bal. Ohýnek draait met de bal, schiet en ... Csintalan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Hordyński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nedkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arsenescu probeert naar een medespeler te passen. Telunts rent richting de bal. Telunts draait met de bal, schiet en ... Csintalan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Raczki - Słowian Lublin 3:1

89e minuut.
Cotigher raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cobeño Iglesias komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia Raczki 37%, Słowian Lublin 63%.
Polonia Raczki - Słowian Lublin 3:1