Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red Bull Chorzów KS Feniks
malyszadam Tactiek Pio, Pio Gol...
47% Balbezit 53%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 9
39.4 gemiddelde waardering 46.9
redelijk Schieten uitstekend
redelijk Passen solide
redelijk Verdedigen solide


2e minuut.
Khouribgi geeft de bal voor. Castellin heeft problemen om de bal te vangen. Pezinho rent richting de bal. Pezinho draait met de bal, schiet en ... Kiszkurno maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Khouribgi geeft de bal voor. Linderoth is nu in balbezit. Khouribgi onderschept slim de pass. Gilde verovert de bal door een tackle van achteren. Gilde schiet op doel. Nedelcu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Dzigoński geeft een lange en hoge pass. Tepegöz geeft een lange en hoge pass. Ciubotaru kopt de bal weg. Pezinho is nu in balbezit. Pezinho haalt uit met een fantastische trap. Kiszkurno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Ostrev geeft de bal voor. Dzigoński is nu in balbezit. Gilde schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Gilde naar de kleedkamers voor een vroege douche. Dzigoński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dzigoński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pezinho krijgt zijn hoofd ertegen. Kiszkurno probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Chorzów - KS Feniks 0:1

21e minuut.
Grzybczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzybczyk geeft een hoge lob. Schnuphase rent richting de bal. Schnuphase haalt uit met een fantastische trap. Nedelcu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Red Bull Chorzów - KS Feniks 1:1

24e minuut.
Kiszkurno probeert naar een medespeler te passen. Usin kopt de bal weg. Buluggiu geeft een lange en hoge pass. Pezinho rent richting de bal. Pezinho haalt uit met een fantastische trap. Kiszkurno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Tepegöz geeft de bal voor. Vujović is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tepegöz. Tepegöz krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Dzigoński geeft de bal voor. Usin kopt de bal weg. Klungelig pakt Castellin de bal. Pezinho is nu in balbezit. Pezinho schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Ostrev bereikt de bal nog maar net als eerste. Buluggiu verovert de bal door een tackle van achteren. Buluggiu probeert naar een medespeler te passen. Pezinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezinho schiet op doel. Kiszkurno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Khouribgi probeert naar een medespeler te passen. Buluggiu is nu in balbezit. Buluggiu probeert naar een medespeler te passen. Pezinho rent richting de bal. Pezinho haalt uit met een fantastische trap. Kiszkurno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Bull Chorzów 63%, KS Feniks 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Red Bull Chorzów - KS Feniks 1:1

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Schnuphase stond buitenspel. Cialfi komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Tepegöz verovert de bal door een tackle van achteren. Tepegöz probeert naar een medespeler te passen. Dzigoński rent richting de bal. Dzigoński geeft de bal voor. Sofian geeft een lange en hoge pass. Kiszkurno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sofian is nu in balbezit. Sofian draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Ciubotaru is nu in balbezit. Ciubotaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Chorzów - KS Feniks 1:2

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Purić komt het veld opgelopen. Mudra komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Buluggiu rent richting de bal. Buluggiu speelt de bal door. Pezinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezinho schiet op doel. Kiszkurno probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Chorzów - KS Feniks 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Bull Chorzów 81%, KS Feniks 19%.
Red Bull Chorzów - KS Feniks 1:3