Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Feniks Red Bull Chorzów
Pio, Pio Gol... Tactiek malyszadam
49% Balbezit 51%
35% Spel op eigen helft 65%
8 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
49.7 gemiddelde waardering 40.7
uitstekend Schieten solide
goed Passen matig
zeer goed Verdedigen goed


8e minuut.
Ostrev geeft de bal voor. Vujović is nu in balbezit. Souza Oliveira tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Souza Oliveira krijgt een gele kaart. Vujović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Abd-al-Ati met een snel genomen vrije trap. Gilde bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilde haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Feniks - Red Bull Chorzów 0:1

12e minuut.
Linderoth rent richting de bal. Linderoth probeert naar een medespeler te passen. Schnuphase is nu in balbezit. Schnuphase draait met de bal, schiet en ... Radev probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Feniks - Red Bull Chorzów 0:2

25e minuut.
Ostrev geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ustael met de inworp. Monsalve rent richting de bal. Monsalve draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS Feniks - Red Bull Chorzów 1:2

25e minuut.
Remień rent richting de bal. Remień passt de bal zonder na te denken. Souza Oliveira met een sublieme pass. Sofian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sofian schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Vujović met een sublieme pass. Linderoth rent richting de bal. Linderoth passt de bal zonder na te denken. Gilde is nu in balbezit. Gilde haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Cichy geeft een hoge lob. Kopp rent richting de bal. Gilde verovert de bal door een tackle van achteren. Gilde draait met de bal, schiet en ... Radev probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dzigoński kan de bal niet met de borst controleren. Schnuphase bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilde is nu in balbezit. Gilde schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Feniks - Red Bull Chorzów 1:3

36e minuut.
Castelo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Linderoth bereikt de bal nog maar net als eerste. Linderoth passt de bal zonder na te denken. Gilde is nu in balbezit. Gilde draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Cichy geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Castelo met de inworp. Gilde is nu in balbezit. Gilde draait met de bal, schiet en ... Radev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Madl geeft een hoge lob. Inworp. Ustael met de inworp. Monsalve is nu in balbezit. Monsalve schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Monsalve rent richting de bal. Monsalve probeert naar een medespeler te passen. Jannke bereikt de bal nog maar net als eerste. Jannke schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Borets, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schnuphase bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzigoński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dzigoński krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Feniks 34%, Red Bull Chorzów 66%.
KS Feniks - Red Bull Chorzów 1:3

46e minuut.
Ciubotaru komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Vujović rent richting de bal. Vujović passt de bal in één keer door. Schnuphase is nu in balbezit. Schnuphase haalt uit met een fantastische trap. Radev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Feniks - Red Bull Chorzów 1:4

49e minuut.
Linderoth geeft een lange en hoge pass. Dzigoński heeft problemen om de bal te vangen. Schnuphase bereikt de bal nog maar net als eerste. Schnuphase haalt uit met een fantastische trap. Radev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Feniks - Red Bull Chorzów 1:5

52e minuut.
Madl bereikt de bal nog maar net als eerste. Madl geeft een lange en hoge pass. Kopp geeft de bal voor. Jannke rent richting de bal. Jannke schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Inworp. Cialfi komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Inworp. Mudra komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Ustael passt de bal in één keer door. Jannke bereikt de bal nog maar net als eerste. Sofian rent richting de bal. Sofian haalt uit met een fantastische trap. Kiszkurno maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Feniks - Red Bull Chorzów 2:5

79e minuut.
Castelo is nu in balbezit. Castelo met een sublieme pass. Remień probeert naar een medespeler te passen. Jannke is nu in balbezit. Jannke draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Ustael is nu in balbezit. Ustael passt de bal met de wreef. Sofian rent richting de bal. Sofian schiet op doel. Kiszkurno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Feniks - Red Bull Chorzów 3:5

88e minuut.
Vujović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schnuphase rent richting de bal. Met opzet legt Borets zijn tegenspeler op de grond. Borets krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Vujović geeft de bal voor. Fengcheng geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kopp de bal. Gilde verovert de bal door een tackle van achteren. Gilde schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Feniks 37%, Red Bull Chorzów 63%.
KS Feniks - Red Bull Chorzów 3:5