Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vidovers FC Norbit Team
New Tactiek Norbit
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.4 gemiddelde waardering 38.8
solide Schieten matig
goed Passen goed
matig Verdedigen redelijk


5e minuut.
Grijalba rent richting de bal. Grijalba probeert naar een medespeler te passen. Murdoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Murdoch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vidovers FC - Norbit Team 1:0

9e minuut.
Klungelig pakt Ejtminowicz de bal. Ejtminowicz speelt de bal door. Csákányi speelt de bal door. Grijalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Grijalba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vidovers FC - Norbit Team 2:0

11e minuut.
Csákányi speelt de bal door. Daar is Murdoch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Croy. Murdoch wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Murdoch kan niet meer verder spelen. Ociesa komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Nowak passt de bal zonder na te denken. Csákányi is nu in balbezit. Csákányi passt de bal in één keer door. Grijalba rent richting de bal. Grijalba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vidovers FC - Norbit Team 3:0

32e minuut.
Csákányi is nu in balbezit. Csákányi speelt de bal door. Garbuz rent richting de bal. Ociesa verovert de bal door een tackle van achteren. Ociesa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Franklin speelt de bal door. Nowak rent richting de bal. Nowak geeft een lange en hoge pass. Grijalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Grijalba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vidovers FC - Norbit Team 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vidovers FC 42%, Norbit Team 58%.
Vidovers FC - Norbit Team 4:0

50e minuut.
Daar is Grijalba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Croy is nu in balbezit. Croy passt de bal zonder na te denken. Błaszkiewicz is nu in balbezit. Błaszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Csákányi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ejtminowicz de bal. Ejtminowicz passt de bal met de wreef. Grijalba is nu in balbezit. Grijalba draait met de bal, schiet en ... Kopaňko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Gálvölgyi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Miłkowski komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Caratte met een sublieme pass. Grijalba is nu in balbezit. Croy probeert naar een medespeler te passen. Caratte bereikt de bal nog maar net als eerste. Caratte schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ruiz Gómez komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Grijalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Lonc verovert de bal door een tackle van achteren. Lonc speelt de bal door. Csákányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Csákányi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vidovers FC 39%, Norbit Team 61%.
Vidovers FC - Norbit Team 4:0