Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Norbit Team Vidovers FC
Norbit Tactiek New
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.9 gemiddelde waardering 47.4
adequate Schieten solid
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen adequate


15e minuut.
Ejtminowicz passt de bal in één keer door. Grijalba rent richting de bal. Grijalba passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ociesa de bal. Ociesa draait met de bal, schiet en ... Kopaňko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Vojvodić passt de bal in één keer door. Ejtminowicz is nu in balbezit. Ejtminowicz speelt de bal door. Grijalba heeft problemen om de bal te vangen. Grijalba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Norbit Team - Vidovers FC 0:1

38e minuut.
Nowak met een sublieme pass. Grijalba is nu in balbezit. Grijalba passt de bal met de wreef. Ociesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ociesa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Norbit Team - Vidovers FC 0:2

45e minuut.
Klungelig pakt Bekrem de bal. Bekrem passt de bal zonder na te denken. Daar is Ejtminowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Błaszkiewicz rent richting de bal. Błaszkiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Norbit Team 67%, Vidovers FC 33%.
Norbit Team - Vidovers FC 0:2

65e minuut.
Csákányi geeft de bal voor. Volpino onderschept slim de pass. Grzyb met een sublieme pass. Ociesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ociesa draait met de bal, schiet en ... Kopaňko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Lonc geeft de bal voor. Jędraszek kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Nowak de bal onder controle te krijgen. Grijalba is nu in balbezit. Grijalba schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Csákányi passt de bal met de wreef. Grijalba is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vojvodić. Vojvodić krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Ejtminowicz rent richting de bal. Ejtminowicz speelt de bal door. Grijalba rent richting de bal. Grijalba draait met de bal, schiet en ... Kopaňko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Norbit Team - Vidovers FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Norbit Team 56%, Vidovers FC 44%.
Norbit Team - Vidovers FC 0:3