Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Feniks Słowian Lublin
Pio, Pio Gol... Tactiek P.523.L4OT.WLPDL
50% Balbezit 50%
32% Spel op eigen helft 68%
6 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 7
46.8 gemiddelde waardering 43
very good Schieten good
solid Passen good
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Kolcu probeert naar een medespeler te passen. Vitagliano rent richting de bal. Dzigoński begaat een overtreding. Vitagliano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kolcu komt bij de bal en schiet. Radev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Inworp. Kolcu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Butterfield met een sublieme pass. Vitagliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitagliano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Kurz speelt de bal door. Dzigoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolcu onderschept slim de pass. Kolcu geeft een hoge lob. Vitagliano springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Usin passt de bal met de wreef. Buluggiu met een sublieme pass. Sofian is nu in balbezit. Ustael bereikt de bal nog maar net als eerste. Ustael schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Sofian stond buitenspel. Falkiewicz komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Borets passt de bal in één keer door. Ustael is nu in balbezit. Ustael passt de bal met de wreef. Sofian is nu in balbezit. Sofian schiet op doel. Csintalan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Sopârlă is nu in balbezit. Buluggiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buluggiu passt de bal zonder na te denken. Sofian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sofian draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Feniks 40%, Słowian Lublin 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Feniks - Słowian Lublin 0:0

46e minuut.
Iváncsik komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Kolcu is nu in balbezit. Kolcu passt de bal met de wreef. Falkiewicz rent richting de bal. Falkiewicz draait met de bal, schiet en ... Radev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Feniks - Słowian Lublin 0:1

68e minuut.
Kurz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ustael met de inworp. Sofian rent richting de bal. Sofian schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Tepegöz passt de bal zonder na te denken. Daar is Ustael, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ustael geeft een lange en hoge pass. Ciubotaru is nu in balbezit. Ciubotaru draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Tepegöz heeft problemen om de bal te vangen. Tepegöz geeft een lange en hoge pass. Ustael is nu in balbezit. Sofian is nu in balbezit. Sofian schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Feniks 23%, Słowian Lublin 77%.
KS Feniks - Słowian Lublin 0:1