Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Słowian Lublin KS Feniks
P.5221.L4OT.M Tactiek Pio, Pio Gol...
46% Balbezit 54%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 5
45.1 gemiddelde waardering 51.6
goed Schieten uitstekend
goed Passen goed
solide Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Mijata is nu in balbezit. Mijata probeert naar een medespeler te passen. Jannke rent richting de bal. Sofian rent richting de bal. Sofian draait met de bal, schiet en ... Csintalan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Kuranty heeft problemen om de bal te vangen. Souza Oliveira bereikt de bal nog maar net als eerste. Souza Oliveira passt de bal in één keer door. Sofian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sofian draait met de bal, schiet en ... Csintalan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Tepegöz rent richting de bal. Tepegöz geeft een lange en hoge pass. Pláštěnka rent richting de bal. Pláštěnka haalt uit met een fantastische trap. Radev probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Remień bereikt de bal nog maar net als eerste. Remień passt de bal in één keer door. Jannke is nu in balbezit. Jannke schiet op doel. Çelebi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Słowian Lublin - KS Feniks 0:1

21e minuut.
Pacuszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacuszka geeft de bal voor. Mijata controleert de bal met de borst. Mijata geeft de bal voor. Ustael geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Sofian kopt de bal weg. Mijata geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Vitagliano stond buitenspel. Borets neemt vlug de vrije trap. Sofian kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Inworp. Falkiewicz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Słowian Lublin 59%, KS Feniks 41%.
Słowian Lublin - KS Feniks 0:1

47e minuut.
Arsenescu speelt de bal door. Tepegöz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Butterfield. Tepegöz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Tepegöz kan niet meer verder spelen. Dzigoński komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Arsenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Remień verovert de bal door een tackle van achteren. Remień passt de bal in één keer door. Souza Oliveira is nu in balbezit. Souza Oliveira haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Kurz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciubotaru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ustael geeft een hoge lob. Jannke maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Butterfield rent richting de bal. Dzigoński onderschept slim de pass. Dzigoński geeft een hoge lob. Ciubotaru is nu in balbezit. Ciubotaru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Doeltrap. Kolcu komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Ustael bereikt de bal nog maar net als eerste. Ustael met een sublieme pass. Remień speelt de bal door. Sofian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sofian haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Kolcu is nu in balbezit. Kopp verovert de bal door een tackle van achteren. Kopp geeft een hoge lob. Ciubotaru rent richting de bal. Ciubotaru schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Castelo passt de bal met de wreef. Ustael is nu in balbezit. Met opzet legt Mijata zijn tegenspeler op de grond. Mijata krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Słowian Lublin 75%, KS Feniks 25%.
Słowian Lublin - KS Feniks 0:1