Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polonia Raczki Red Bull Chorzów
na a Tactiek malyszadam
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
18 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
46.5 gemiddelde waardering 40.9
solid Schieten adequate
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen good


3e minuut.
Castellin rent richting de bal. Telunts verovert de bal door een tackle van achteren. Telunts passt de bal zonder na te denken. Ohýnek rent richting de bal. Ohýnek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Ostrev speelt de bal door. Linderoth geeft een lange en hoge pass. Cotigher heeft problemen om de bal te vangen. Fengcheng rent richting de bal. Fengcheng schiet op doel. Carmel bokst de bal weg.

15e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hordyński zal de hoekschop nemen. Grzybczyk heeft problemen om de bal te vangen. Telunts bereikt de bal nog maar net als eerste. Telunts draait met de bal, schiet en ... Kiszkurno probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Ostrev speelt de bal door. Abd-al-Ati met een sublieme pass. Vujović met een sublieme pass. Ohýnek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohýnek haalt uit met een fantastische trap. Kiszkurno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Cichy is nu in balbezit. Ohýnek onderschept slim de pass. Madl rent richting de bal. Ohýnek onderschept slim de pass. Ohýnek geeft de bal voor. Kiszkurno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Telunts rent richting de bal. Telunts haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Raczki - Red Bull Chorzów 1:0

24e minuut.
Daar is Schnuphase, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Telunts is nu in balbezit. Schnuphase begaat een overtreding. Schnuphase krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Zabojowski passt de bal met de wreef. Telunts rent richting de bal. Abd-al-Ati met een sublieme pass. Telunts rent richting de bal. Telunts schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Schnuphase rent richting de bal. Rawicz verovert de bal door een tackle van achteren. Rawicz passt de bal zonder na te denken. Ohýnek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohýnek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Cichy verovert de bal door een tackle van achteren. Cichy geeft een hoge lob. Hordyński probeert de bal met de borst te controleren. Hordyński passt de bal in één keer door. Daar is Telunts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Raczki - Red Bull Chorzów 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia Raczki 33%, Red Bull Chorzów 67%.
Polonia Raczki - Red Bull Chorzów 2:0

48e minuut.
Nedkov met een sublieme pass. Telunts is nu in balbezit. Telunts geeft een lange en hoge pass. Ohýnek rent richting de bal. Ohýnek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Hordyński met een sublieme pass. Telunts is nu in balbezit. Telunts passt de bal in één keer door. Ohýnek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohýnek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Raczki - Red Bull Chorzów 3:0

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cialfi komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Inworp. Mudra komt het veld opgelopen. Purić komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Cialfi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ohýnek met de inworp. Hordyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordyński geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Linderoth is nu in balbezit. Linderoth geeft een hoge lob. Schnuphase bereikt de bal nog maar net als eerste. Schnuphase schiet op doel. Carmel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Ostrev is nu in balbezit. Ostrev passt de bal in één keer door. Vasojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzybczyk rent richting de bal. Grzybczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Raczki - Red Bull Chorzów 3:1

82e minuut.
Telunts passt de bal in één keer door. Ohýnek bereikt de bal nog maar net als eerste. Purić onderschept slim de pass. Ohýnek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohýnek haalt uit met een fantastische trap. Kiszkurno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Telunts rent richting de bal. Telunts draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Hordyński onderschept slim de pass. Hordyński passt de bal in één keer door. Ohýnek is nu in balbezit. Ohýnek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Raczki - Red Bull Chorzów 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia Raczki 36%, Red Bull Chorzów 64%.
Polonia Raczki - Red Bull Chorzów 4:1