Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Warta Gorzów Wlkp. Polonia Raczki
1-4-4-2 Tactiek na a
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
53.8 gemiddelde waardering 46
solide Schieten goed
zeer goed Passen goed
solide Verdedigen goed


2e minuut.
Carmel speelt de bal door. Faur kopt de bal weg. Klungelig pakt Harder de bal. Nigdelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nigdelis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Warta Gorzów Wlkp. - Polonia Raczki 1:0

7e minuut.
Ohýnek kan de bal niet met de borst controleren. Sobotka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohýnek onderschept slim de pass. Ohýnek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Warta Gorzów Wlkp. - Polonia Raczki 1:1

8e minuut.
Nigdelis probeert naar een medespeler te passen. Evgenikos rent richting de bal. Evgenikos geeft de bal voor. Freytag is nu in balbezit. Freytag schiet op doel. Carmel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Freytag is nu in balbezit. Freytag geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Klungelig pakt Harder de bal. Freytag is nu in balbezit. Rawicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Freytag raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Freytag kan niet meer verder spelen. Luczak komt het veld opgelopen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Hay neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Purcaru probeert naar een medespeler te passen. Daar is Evgenikos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Evgenikos geeft een lange en hoge pass. Nigdelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nigdelis haalt uit met een fantastische trap. Carmel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Evgenikos bereikt de bal nog maar net als eerste. Evgenikos geeft de bal voor. Nigdelis is nu in balbezit. Nigdelis schiet op doel. Carmel probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Hordyński is nu in balbezit. Faur verovert de bal door een tackle van achteren. Faur passt de bal met de wreef. Purcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Purcaru geeft een hoge lob. Carmel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Nigdelis heeft problemen om de bal te vangen. Nigdelis passt de bal in één keer door. Ohýnek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohýnek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Telunts bereikt de bal nog maar net als eerste. Telunts draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Warta Gorzów Wlkp. - Polonia Raczki 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warta Gorzów Wlkp. 41%, Polonia Raczki 59%.
Warta Gorzów Wlkp. - Polonia Raczki 1:2

47e minuut.
Volanský rent richting de bal. Volanský geeft een hoge lob. Ohýnek is nu in balbezit. Ohýnek schiet op doel. Baltaş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Warta Gorzów Wlkp. - Polonia Raczki 1:3

55e minuut.
Luczak is nu in balbezit. Rawicz is nu in balbezit. Evgenikos begaat een overtreding. Evgenikos krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Bucătaru rent richting de bal. Bucătaru probeert naar een medespeler te passen. Evgenikos rent richting de bal. Evgenikos passt de bal in één keer door. Hay geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Purcaru is nu in balbezit. Cotigher tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Purcaru raakt geblesseerd tijdens het duel. Evgenikos met een snel genomen vrije trap. Nigdelis krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Warta Gorzów Wlkp. - Polonia Raczki 2:3

63e minuut.
Purcaru rent richting de bal. Cotigher is nu in balbezit. Nigdelis verovert de bal door een tackle van achteren. Nigdelis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Warta Gorzów Wlkp. - Polonia Raczki 3:3

84e minuut.
Zabojowski passt de bal met de wreef. Ohýnek is nu in balbezit. Telunts is nu in balbezit. Telunts schiet op doel. Baltaş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Warta Gorzów Wlkp. - Polonia Raczki 3:4

87e minuut.
Nedkov onderschept slim de pass. Nedkov geeft een lange en hoge pass. Volanský kopt de bal weg. Telunts is nu in balbezit. Telunts schiet op doel. Baltaş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Zabojowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cobeño Iglesias komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warta Gorzów Wlkp. 39%, Polonia Raczki 61%.
Warta Gorzów Wlkp. - Polonia Raczki 3:4