Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polonia Raczki Warta Gorzów Wlkp.
na a Tactiek 1-4-4-2
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 16
7 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
46.2 gemiddelde waardering 54.1
good Schieten excellent
adequate Passen very good
good Verdedigen good


5e minuut.
Evgenikos probeert naar een medespeler te passen. Freytag bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Cotigher zijn tegenspeler op de grond. Freytag is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Evgenikos komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Raczki - Warta Gorzów Wlkp. 0:1

7e minuut.
Hay geeft de bal voor. Harder probeert de bal met de borst te controleren. Nigdelis rent richting de bal. Nigdelis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Raczki - Warta Gorzów Wlkp. 0:2

11e minuut.
Nedkov met een sublieme pass. Gianquinta speelt de bal door. Zabojowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabojowski met een sublieme pass. Telunts bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Klungelig pakt Ohýnek de bal. Volanský legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ohýnek raakt geblesseerd tijdens het duel. Zabojowski neemt de penalty, wat een uithaal! Baltaş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Raczki - Warta Gorzów Wlkp. 1:2

14e minuut.
Purcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Purcaru speelt de bal door. Nigdelis rent richting de bal. Nigdelis schiet op doel. Carmel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Raczki - Warta Gorzów Wlkp. 1:3

18e minuut.
Harder bereikt de bal nog maar net als eerste. Harder geeft een hoge lob. Telunts bereikt de bal nog maar net als eerste. Telunts schiet op doel. Baltaş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Raczki - Warta Gorzów Wlkp. 2:3

20e minuut.
Purcaru is nu in balbezit. Purcaru geeft de bal voor. Harder is nu in balbezit. Nigdelis verovert de bal door een tackle van achteren. Nigdelis draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Raczki - Warta Gorzów Wlkp. 2:4

21e minuut.
Faur passt de bal met de wreef. Purcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Purcaru geeft de bal voor. Nigdelis krijgt zijn hoofd ertegen. Carmel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Nedkov is nu in balbezit. Faur rent richting de bal. Faur geeft een hoge lob. Freytag bereikt de bal nog maar net als eerste. Freytag draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Raczki - Warta Gorzów Wlkp. 2:5

35e minuut.
Purcaru probeert naar een medespeler te passen. Nigdelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasojević tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vasojević krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Harder rent richting de bal. Freytag is nu in balbezit. Rawicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rawicz krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Purcaru geeft de bal voor. Nigdelis heeft problemen om de bal te vangen. Harder is nu in balbezit. Nigdelis onderschept slim de pass. Nigdelis geeft de bal voor. Carmel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Freytag krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Raczki - Warta Gorzów Wlkp. 2:6

41e minuut.
Nedkov onderschept slim de pass. Nedkov met een sublieme pass. Volanský verovert de bal door een tackle van achteren. Ohýnek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohýnek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Vasojević geeft een hoge lob. Zabojowski kopt de bal weg. Ohýnek rent richting de bal. Ohýnek schiet op doel. Baltaş maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Raczki - Warta Gorzów Wlkp. 3:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia Raczki 59%, Warta Gorzów Wlkp. 41%.
Polonia Raczki - Warta Gorzów Wlkp. 3:6

52e minuut.
Gianquinta geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Ohýnek de bal onder controle te krijgen. Rio is nu in balbezit. Ohýnek onderschept slim de pass. Ohýnek haalt uit met een fantastische trap. Baltaş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Harder geeft een lange en hoge pass. Rio speelt de bal door. Klungelig pakt Cotigher de bal. Nigdelis onderschept slim de pass. Nigdelis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Bucătaru geeft een hoge lob. Daar is Cotigher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nigdelis is nu in balbezit. Nigdelis haalt uit met een fantastische trap. Carmel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Raczki - Warta Gorzów Wlkp. 3:7

78e minuut.
Gianquinta bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Faur. Gianquinta raakt geblesseerd tijdens het duel. Gianquinta zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ohýnek rent richting de bal. Ohýnek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Cotigher heeft problemen om de bal te vangen. Nigdelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotigher begaat een overtreding. Nigdelis raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Evgenikos neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Smarź met een sublieme pass. Zabojowski met een sublieme pass. Telunts bereikt de bal nog maar net als eerste. Telunts draait met de bal, schiet en ... Baltaş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Nigdelis is nu in balbezit. Vasojević legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nigdelis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Freytag neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Carmel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Raczki - Warta Gorzów Wlkp. 3:8

88e minuut.
Harder rent richting de bal. Harder geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Evgenikos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hay geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia Raczki 55%, Warta Gorzów Wlkp. 45%.
Polonia Raczki - Warta Gorzów Wlkp. 3:8