Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Feniks Norbit Team
Do treningu Tactiek Norbit
47% Balbezit 53%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.1 gemiddelde waardering 36.9
adequate Schieten good
average Passen average
average Verdedigen average


2e minuut.
Pustelak probeert naar een medespeler te passen. Błaszkiewicz is nu in balbezit. Błaszkiewicz passt de bal in één keer door. Blain bereikt de bal nog maar net als eerste. Blain draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Lonc heeft problemen om de bal te vangen. Lonc met een sublieme pass. Wnęk speelt de bal door. Blain bereikt de bal nog maar net als eerste. Blain haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Feniks - Norbit Team 0:1

11e minuut.
Jędraszek is nu in balbezit. Jędraszek passt de bal zonder na te denken. Błaszkiewicz is nu in balbezit. Błaszkiewicz schiet op doel. Nedelcu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Blain rent richting de bal. Blain haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Feniks - Norbit Team 0:2

14e minuut.
Błaszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Borets. Błaszkiewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Pustelak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Blain is nu in balbezit. Blain schiet op doel. Nedelcu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Franklin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Błaszkiewicz rent richting de bal. Blain is nu in balbezit. Blain schiet op doel. Nedelcu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Franklin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Błaszkiewicz is nu in balbezit. Błaszkiewicz speelt de bal door. Blain bereikt de bal nog maar net als eerste. Blain haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Feniks - Norbit Team 0:3

19e minuut.
Blain bereikt de bal nog maar net als eerste. Castelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Blain verovert de bal door een tackle van achteren. Blain haalt uit met een fantastische trap. Nedelcu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Feniks - Norbit Team 0:4

22e minuut.
Jannke bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędraszek onderschept slim de pass. Jędraszek passt de bal zonder na te denken. Blain is nu in balbezit. Blain haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Błaszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Błaszkiewicz met een sublieme pass. Blain is nu in balbezit. Blain haalt uit met een fantastische trap. Nedelcu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Feniks - Norbit Team 0:5

30e minuut.
Adeeb probeert naar een medespeler te passen. Vojvodić probeert naar een medespeler te passen. Blain is nu in balbezit. Blain schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Feniks - Norbit Team 0:6

35e minuut.
Blain bereikt de bal nog maar net als eerste. Castelo onderschept slim de pass. Castelo met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jędraszek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nedelcu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Blain springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Feniks - Norbit Team 0:7

37e minuut.
Ustael speelt de bal door. Klungelig pakt Dzigoński de bal. Ciubotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotaru passt de bal in één keer door. Daar is Nedelcu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal!

41e minuut.
Jędraszek met een snelle inworp. Błaszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Blain rent richting de bal. Blain draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Blain bereikt de bal nog maar net als eerste. Błaszkiewicz rent richting de bal. Borets verovert de bal door een tackle van achteren. Blain bereikt de bal nog maar net als eerste. Blain schiet op doel. Nedelcu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Feniks 90%, Norbit Team 10%.
KS Feniks - Norbit Team 0:7

46e minuut.
Błaszkiewicz speelt de bal door. Jędraszek rent richting de bal. Jędraszek met een sublieme pass. Blain rent richting de bal. Blain haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Błaszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Blain bereikt de bal nog maar net als eerste. Blain passt de bal met de wreef. Pustelak rent richting de bal. Pustelak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Pustelak verovert de bal door een tackle van achteren. Pustelak met een sublieme pass. Blain is nu in balbezit. Blain draait met de bal, schiet en ... Nedelcu probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Feniks - Norbit Team 0:8

52e minuut.
Castelo met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jędraszek met een snelle inworp. Daar is Blain, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blain haalt uit met een fantastische trap. Nedelcu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nedelcu met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Franklin met een snelle inworp. Błaszkiewicz speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Jędraszek is nu in balbezit. Jędraszek met een sublieme pass. Blain rent richting de bal. Blain schiet op doel. Nedelcu probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Vojvodić probeert naar een medespeler te passen. Wnęk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnęk met een sublieme pass. Blain bereikt de bal nog maar net als eerste. Blain schiet op doel. Nedelcu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Blain rent richting de bal. Blain haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Nedelcu trapt de bal weg van het doel. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Franklin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Blain bereikt de bal nog maar net als eerste. Blain draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Feniks - Norbit Team 0:9

57e minuut.
Castelo speelt de bal door. Klungelig pakt Monsalve de bal. Błaszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Błaszkiewicz schiet op doel. Nedelcu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Ciubotaru speelt de bal door. Franklin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Błaszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Błaszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Feniks - Norbit Team 0:10

65e minuut.
Lonc rent richting de bal. Vojvodić met een sublieme pass. Blain bereikt de bal nog maar net als eerste. Blain draait met de bal, schiet en ... Nedelcu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Feniks - Norbit Team 0:11

77e minuut.
Wnęk is nu in balbezit. Wnęk speelt de bal door. Franklin probeert naar een medespeler te passen. Błaszkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Błaszkiewicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Feniks - Norbit Team 0:12

79e minuut.
Ciubotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Franklin onderschept slim de pass. Franklin met een sublieme pass. Błaszkiewicz rent richting de bal. Błaszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Feniks - Norbit Team 0:13

81e minuut.
Castelo verovert de bal door een tackle van achteren. Castelo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Borets de bal. Borets geeft een lange en hoge pass. Błaszkiewicz kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Monsalve probeert naar een medespeler te passen. Franklin met een sublieme pass. Blain rent richting de bal. Blain draait met de bal, schiet en ... Nedelcu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Feniks 90%, Norbit Team 10%.
KS Feniks - Norbit Team 0:13