Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Transformator CYK CYK Cykadelia Red Bull Chorzów
523 Tactiek malyszadam
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.2 gemiddelde waardering 40.5
solid Schieten adequate
solid Passen average
solid Verdedigen solid


16e minuut.
Hoàng Hiếu speelt de bal door. Szerszunowicz is nu in balbezit. Szerszunowicz geeft een hoge lob. Viera is nu in balbezit. Viera haalt uit met een fantastische trap. Kiszkurno bokst de bal weg.

18e minuut.
Purić passt de bal in één keer door. Lesivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostrev verovert de bal door een tackle van achteren. Ostrev geeft de bal voor. Gilde rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Abd-al-Ati speelt de bal door. Gilde is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Langenegger. Langenegger krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Cure speelt de bal door. Hoàng Hiếu is nu in balbezit. Hoàng Hiếu probeert naar een medespeler te passen. Viera is nu in balbezit. Viera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Cure verovert de bal door een tackle van achteren. Cure geeft een hoge lob. Hoàng Hiếu rent richting de bal. Hoàng Hiếu geeft de bal voor. Viera krijgt zijn hoofd ertegen. Kiszkurno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Linderoth passt de bal in één keer door. Vujović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujović geeft een hoge lob. Schnuphase is nu in balbezit. Schnuphase schiet op doel. Panagiotou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Szerszunowicz rent richting de bal. Szerszunowicz geeft een lange en hoge pass. Hoàng Hiếu kopt de bal weg. Viera rent richting de bal. Viera schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Transformator CYK CYK Cykadelia - Red Bull Chorzów 1:0

36e minuut.
Hoàng Hiếu met de inworp. Lesivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesivas geeft een lange en hoge pass. Viera is nu in balbezit. Viera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Transformator CYK CYK Cykadelia - Red Bull Chorzów 2:0

38e minuut.
Szerszunowicz met een sublieme pass. Ostrev bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerszunowicz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Szerszunowicz krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Hoàng Hiếu rent richting de bal. Hoàng Hiếu passt de bal zonder na te denken. Szerszunowicz probeert naar een medespeler te passen. Viera bereikt de bal nog maar net als eerste. Viera schiet op doel. Kiszkurno bokst de bal weg.

40e minuut.
Purić verovert de bal door een tackle van achteren. Purić speelt de bal door. Viera bereikt de bal nog maar net als eerste. Viera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Transformator CYK CYK Cykadelia - Red Bull Chorzów 3:0

41e minuut.
Abd-al-Ati geeft een hoge lob. Hoàng Hiếu kopt de bal weg. Klungelig pakt Castellin de bal. Viera rent richting de bal. Viera haalt uit met een fantastische trap. Kiszkurno bokst de bal weg.

44e minuut.
Viera rent richting de bal. Castellin is nu in balbezit. Hoàng Hiếu onderschept slim de pass. Hoàng Hiếu draait met de bal, schiet en ... Kiszkurno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Transformator CYK CYK Cykadelia - Red Bull Chorzów 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Transformator CYK CYK Cykadelia 36%, Red Bull Chorzów 64%.
Transformator CYK CYK Cykadelia - Red Bull Chorzów 4:0

55e minuut.
Inworp. Cialfi komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Łagódka speelt de bal door. Hoàng Hiếu is nu in balbezit. Hoàng Hiếu geeft een hoge lob. Viera bereikt de bal nog maar net als eerste. Viera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Kiszkurno trapt de bal weg van het doel. Langenegger kopt de bal weg. Abd-al-Ati heeft problemen om de bal te vangen. Viera bereikt de bal nog maar net als eerste. Viera draait met de bal, schiet en ... Kiszkurno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mudra komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Klungelig pakt Szerszunowicz de bal. Szerszunowicz geeft een hoge lob. Viera bereikt de bal nog maar net als eerste. Viera draait met de bal, schiet en ... Kiszkurno probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Transformator CYK CYK Cykadelia - Red Bull Chorzów 5:0

74e minuut.
Halilaj met een sublieme pass. Szerszunowicz rent richting de bal. Szerszunowicz geeft een hoge lob. Viera bereikt de bal nog maar net als eerste. Viera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Szerszunowicz rent richting de bal. Mudra rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szerszunowicz. Szerszunowicz krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Transformator CYK CYK Cykadelia 41%, Red Bull Chorzów 59%.
Transformator CYK CYK Cykadelia - Red Bull Chorzów 5:0