Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ostatni Grosz Cz-wa Marsjanki
moja Tactiek na3a
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
57.8 gemiddelde waardering 55.5
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen solide
uitstekend Verdedigen zeer goed


6e minuut.
da Silva Martins is nu in balbezit. da Silva Martins passt de bal in één keer door. Chiş heeft problemen om de bal te vangen. Rambo is nu in balbezit. Rambo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Figoni geeft een hoge lob. da Silva Martins bereikt de bal nog maar net als eerste. da Silva Martins passt de bal met de wreef. Rambo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rambo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Winiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rambo verovert de bal door een tackle van achteren. Rambo speelt de bal door. Hungler rent richting de bal. Hungler draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ostatni Grosz Cz-wa - Marsjanki 0:1

20e minuut.
Katzogias met de inworp. Hungler is nu in balbezit. Buruk onderschept slim de pass. Buruk geeft een lange en hoge pass. Thiaguinho heeft problemen om de bal te vangen. Ouvrard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Thiaguinho speelt de bal door. Backbrot geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Winiecki controleert de bal met de borst. Winiecki met een sublieme pass. Backbrot met een sublieme pass. Gaffarena is nu in balbezit. Gaffarena schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Brtiš met een sublieme pass. Buruk met een sublieme pass. Inworp. da Silva Martins met een snelle inworp. Brtiš geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Winiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiş is nu in balbezit. Paal!

28e minuut.
Rusinek met een harde bal richting middenveld. Catalan kan de bal niet met de borst controleren. Kerchev geeft een lange en hoge pass. Gaffarena is nu in balbezit. Gaffarena schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Kerchev probeert naar een medespeler te passen. Madel heeft problemen om de bal te vangen. Gaffarena is nu in balbezit. Gaffarena schiet op doel. Ouvrard probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Catalan speelt de bal door. Backbrot probeert naar een medespeler te passen. Alatalu rent richting de bal. Alatalu geeft een hoge lob. Gaffarena maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Brtiš speelt de bal door. Chiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiş probeert naar een medespeler te passen. Hungler bereikt de bal nog maar net als eerste. Hungler schiet op doel. Rusinek bokst de bal weg. Daar is Carmona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rambo onderschept slim de pass. Rambo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ostatni Grosz Cz-wa 52%, Marsjanki 48%.
Ostatni Grosz Cz-wa - Marsjanki 0:1

53e minuut.
Catalan met een sublieme pass. Rambo is nu in balbezit. Rambo passt de bal zonder na te denken. Chiş rent richting de bal. Chiş draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Backbrot probeert de bal met de borst te controleren. Brtiš probeert naar een medespeler te passen. Rambo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rambo draait met de bal, schiet en ... Półtorak probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Chiş probeert naar een medespeler te passen. Daar is Aires, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aires met een sublieme pass. Hungler is nu in balbezit. Hungler schiet op doel. Rusinek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Buruk met een sublieme pass. Alatalu rent richting de bal. Alatalu geeft een hoge lob. Kerchev is nu in balbezit. Kerchev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Gaffarena bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaffarena met een sublieme pass. Katzogias geeft een lange en hoge pass. Kerchev springt en kopt de bal. Ouvrard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Katzogias met een sublieme pass. Gaffarena rent richting de bal. Buniek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gaffarena is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Backbrot neemt de penalty, wat een uithaal! Ouvrard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Buruk kopt de bal weg. Backbrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Backbrot speelt de bal door. Kerchev rent richting de bal. Kerchev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gaffarena rent richting de bal. Gaffarena schiet op doel. Ouvrard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ostatni Grosz Cz-wa 48%, Marsjanki 52%.
Ostatni Grosz Cz-wa - Marsjanki 0:1