Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Scyzor76 Michałkowice utd
442 Tactiek jac02
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
26 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.6 gemiddelde waardering 42.8
excellent Schieten very good
good Passen average
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Cărămidaru passt de bal zonder na te denken. Mašala bereikt de bal nog maar net als eerste. Mašala speelt de bal door. Klungelig pakt Kawaler de bal. Kawaler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scyzor76 - Michałkowice utd 0:1

5e minuut.
Apostol kopt de bal weg. Moscoso rent richting de bal. Moscoso passt de bal in één keer door. Wukovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Wukovics schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Scyzor76 - Michałkowice utd 1:1

12e minuut.
Marszal bereikt de bal nog maar net als eerste. Acuña rent richting de bal. Cărămidaru met een sublieme pass. Wukovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Wukovics schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Doeltrap. Aelvoet trapt de bal weg. Mašala kopt de bal weg. Kawaler kan de bal niet met de borst controleren. Kawaler schiet op doel. Petrache probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Klungelig pakt Garnemark de bal. Garnemark geeft een hoge lob. Klungelig pakt Apostol de bal. Mijnals rent richting de bal. Mijnals schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Acuña geeft een hoge lob. Cambra heeft problemen om de bal te vangen. Garnemark verovert de bal door een tackle van achteren. Garnemark geeft een hoge lob. Mijnals springt en kopt de bal. Aelvoet bokst de bal weg.

23e minuut.
Cambra rent richting de bal. Cambra met een sublieme pass. Mijnals rent richting de bal. Mijnals draait met de bal, schiet en ... Aelvoet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scyzor76 - Michałkowice utd 2:1

26e minuut.
Polo met een sublieme pass. Garnemark is nu in balbezit. Garnemark met een sublieme pass. Wukovics rent richting de bal. Wukovics haalt uit met een fantastische trap. Aelvoet bokst de bal weg.

27e minuut.
Cărămidaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijnals onderschept slim de pass. Mijnals geeft de bal voor. Wukovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Wukovics haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Scyzor76 - Michałkowice utd 3:1

29e minuut.
Polo onderschept slim de pass. Polo passt de bal met de wreef. Garnemark probeert naar een medespeler te passen. Mijnals rent richting de bal. Mijnals schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Wukovics passt de bal zonder na te denken. Acuña is nu in balbezit. Acuña probeert naar een medespeler te passen. Mijnals is nu in balbezit. Mijnals schiet op doel. Aelvoet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Acuña rent richting de bal. Acuña speelt de bal door. Peiró met een sublieme pass. Wukovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Wukovics haalt uit met een fantastische trap. Aelvoet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mijnals rent richting de bal. Mijnals schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Scyzor76 - Michałkowice utd 4:1

43e minuut.
Wysiecki verovert de bal door een tackle van achteren. Márquez geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Mašala de bal onder controle te krijgen. Kawaler is nu in balbezit. Kawaler haalt uit met een fantastische trap. Petrache verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Blaszak speelt de bal door. Mašala heeft problemen om de bal te vangen. Osmochescu geeft een hoge lob. Daar is Mašala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mašala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Scyzor76 - Michałkowice utd 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scyzor76 46%, Michałkowice utd 54%.
Scyzor76 - Michałkowice utd 4:2

47e minuut.
Baycan bereikt de bal nog maar net als eerste. Baycan geeft de bal voor. Cărămidaru probeert naar een medespeler te passen. Kawaler probeert de bal aan de voet te houden. Kawaler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Peiró speelt de bal door. Acuña probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Acuña met een sublieme pass. Wukovics is nu in balbezit. Wukovics haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mijnals krijgt zijn hoofd ertegen. Aelvoet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dwójak kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Garnemark zal de hoekschop nemen. Peiró is nu in balbezit. Peiró haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Moscoso zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Acuña met een sublieme pass. Mijnals is nu in balbezit. Mijnals draait met de bal, schiet en ... Dwójak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Peiró passt de bal in één keer door. Cambra is nu in balbezit. Wukovics tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cambra wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

66e minuut.
Osmochescu kopt de bal weg. Baycan is nu in balbezit. Baycan geeft de bal voor. Mijnals rent richting de bal. Mijnals schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Scyzor76 - Michałkowice utd 5:2

68e minuut.
Garnemark geeft een lange en hoge pass. Apostol kopt de bal weg. Cărămidaru rent richting de bal. Mijnals onderschept slim de pass. Mijnals haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Lipiec onderschept slim de pass. Lipiec probeert naar een medespeler te passen. Mašala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawaler rent richting de bal. Kawaler haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Wukovics is nu in balbezit. Wukovics passt de bal met de wreef. Mijnals bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijnals draait met de bal, schiet en ... Aelvoet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scyzor76 - Michałkowice utd 6:2

74e minuut.
Wukovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Peiró bereikt de bal nog maar net als eerste. Peiró passt de bal in één keer door. Mijnals is nu in balbezit. Mijnals draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Acuña geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mijnals is nu in balbezit. Mijnals schiet op doel. Aelvoet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scyzor76 - Michałkowice utd 7:2

78e minuut.
Polo rent richting de bal. Polo met een sublieme pass. Acuña bereikt de bal nog maar net als eerste. Acuña geeft een hoge lob. Mijnals springt en kopt de bal. Aelvoet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Scyzor76 - Michałkowice utd 8:2

84e minuut.
Cărămidaru met een sublieme pass. Mašala speelt de bal door. Kawaler is nu in balbezit. Kawaler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Scyzor76 - Michałkowice utd 8:3

88e minuut.
Garnemark rent richting de bal. Garnemark geeft een lange en hoge pass. Daar is Moscoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peiró rent richting de bal. Peiró draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Inworp. Márquez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kawaler rent richting de bal. Mašala is nu in balbezit. Mašala schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scyzor76 37%, Michałkowice utd 63%.
Scyzor76 - Michałkowice utd 8:3