Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torpeda Krępiec Wisła Kraków S.A.
v2 Tactiek Ultimate
52% Balbezit 48%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.9 gemiddelde waardering 51.3
adequate Schieten formidable
adequate Passen good
adequate Verdedigen adequate


2e minuut.
Wons bereikt de bal nog maar net als eerste. Wons geeft een lange en hoge pass. Gortat probeert naar een medespeler te passen. Fabicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabicki haalt uit met een fantastische trap. Jiménez Monteagudo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Ilioara probeert naar een medespeler te passen. Gortat bereikt de bal nog maar net als eerste. Gortat geeft een lange en hoge pass. Łomiński maakt een snoekduik en kopt de bal. Jiménez Monteagudo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Łomiński is nu in balbezit. Meleşteu rent richting de bal. Łomiński verovert de bal door een tackle van achteren. Łomiński haalt uit met een fantastische trap. Jiménez Monteagudo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Krępiec - Wisła Kraków S.A. 0:1

16e minuut.
Belloni speelt de bal door. Gortat bereikt de bal nog maar net als eerste. Gortat passt de bal in één keer door. Fabicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabicki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Meleşteu verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fabicki neemt de hoekschop. Łomiński maakt een snoekduik en kopt de bal. Jiménez Monteagudo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Ilioara passt de bal met de wreef. Dworzyński met een sublieme pass. Kazura probeert naar een medespeler te passen. Łomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łomiński draait met de bal, schiet en ... Jiménez Monteagudo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Fabicki rent richting de bal. Meleşteu verovert de bal door een tackle van achteren. Meleşteu probeert naar een medespeler te passen. Łomiński rent richting de bal. Łomiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Jiménez Monteagudo niet meer kan verder spelen. Sizov komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Ilioara bereikt de bal nog maar net als eerste. Gortat onderschept slim de pass. Gortat passt de bal met de wreef. Łomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łomiński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Klungelig pakt Belloni de bal. Belloni geeft een hoge lob. Bettoni met een sublieme pass. Łomiński is nu in balbezit. Łomiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Krępiec - Wisła Kraków S.A. 0:2

38e minuut.
Darnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Darnowski probeert naar een medespeler te passen. Pillitteri heeft problemen om de bal te vangen. Łomiński rent richting de bal. Łomiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Gortat geeft de bal voor. Fabicki kopt de bal weg. Łomiński is nu in balbezit. Kazura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazura haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Krępiec - Wisła Kraków S.A. 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpeda Krępiec 76%, Wisła Kraków S.A. 24%.
Torpeda Krępiec - Wisła Kraków S.A. 0:3

46e minuut.
Belloni probeert naar een medespeler te passen. Krydus bereikt de bal nog maar net als eerste. Krydus geeft een hoge lob. Łomiński rent richting de bal. Łomiński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Belloni probeert naar een medespeler te passen. Gortat bereikt de bal nog maar net als eerste. Gortat geeft een hoge lob. Kazura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazura schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Gortat geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bettoni de bal. Kazura rent richting de bal. Kazura draait met de bal, schiet en ... Sizov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Krydus verovert de bal door een tackle van achteren. Krydus passt de bal zonder na te denken. Stumpf is nu in balbezit. Fabicki verovert de bal door een tackle van achteren. Fabicki draait met de bal, schiet en ... Sizov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Łomiński rent richting de bal. Łomiński draait met de bal, schiet en ... Sizov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Krępiec - Wisła Kraków S.A. 0:4

84e minuut.
Na een snelle pass probeert Wons de bal onder controle te krijgen. Kazura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazura geeft een lange en hoge pass. Fabicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabicki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kazura met een snelle inworp. Krydus rent richting de bal. Krydus draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Łomiński de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Krępiec - Wisła Kraków S.A. 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpeda Krępiec 73%, Wisła Kraków S.A. 27%.
Torpeda Krępiec - Wisła Kraków S.A. 0:5