Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Antena Creatives
atak Tactiek git
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
10 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 2
31.4 gemiddelde waardering 34.4
zeer goed Schieten matig
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen goed


3e minuut.
Wałęsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wałęsa geeft de bal voor. Błaś is nu in balbezit. Błaś geeft de bal voor. Järlak springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Antena - Creatives 1:0

6e minuut.
Dondoli passt de bal zonder na te denken. Trâmbiţaş met een sublieme pass. Kofin rent richting de bal. Kofin haalt uit met een fantastische trap. Podolis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Antena - Creatives 1:1

9e minuut.
Boldescu geeft een lange en hoge pass. Järlak rent richting de bal. Järlak passt de bal zonder na te denken. Dürst is nu in balbezit. Dürst schiet op doel. Pudysiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Błaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Błaś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Antena - Creatives 2:1

11e minuut.
Warakomski geeft een hoge lob. Järlak is nu in balbezit. Järlak speelt de bal door. Dürst is nu in balbezit. Dürst draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Cox rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chraca. Cox is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zdanowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Järlak is nu in balbezit. Järlak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Antena - Creatives 3:1

19e minuut.
Warakomski met een snelle inworp. Boyraz controleert de bal met de borst. Beksa rent richting de bal. Beksa haalt uit met een fantastische trap. Podolis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Antena - Creatives 3:2

25e minuut.
Piechniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Trâmbiţaş is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zdanowski. Trâmbiţaş roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Trâmbiţaş kan niet meer verder spelen. Sarnik komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Beksa verovert de bal door een tackle van achteren. Beksa geeft een hoge lob. Järlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Järlak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Antena - Creatives 4:2

34e minuut.
Sarnik rent richting de bal. Sarnik passt de bal zonder na te denken. Järlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Järlak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Antena - Creatives 5:2

35e minuut.
Warakomski is nu in balbezit. Warakomski met een sublieme pass. Błaś is nu in balbezit. Dürst is nu in balbezit. Dürst schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Antena - Creatives 6:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antena 56%, Creatives 44%.
Antena - Creatives 6:2

51e minuut.
Sarnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarnik geeft een lange en hoge pass. Chraca rent richting de bal. Chraca schiet op doel. Podolis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Antena - Creatives 6:3

53e minuut.
Reszke rent richting de bal. Beksa verovert de bal door een tackle van achteren. Beksa met een sublieme pass. Klungelig pakt Kofin de bal. Kofin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Żabski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sarnik rent richting de bal. Sarnik geeft een hoge lob. Beksa rent richting de bal. Beksa draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Podolis bokst de bal weg.

59e minuut.
Merda rent richting de bal. Merda met een sublieme pass. Warakomski geeft een lange en hoge pass. Kofin rent richting de bal. Kofin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Warakomski geeft de bal voor. Chraca kopt de bal weg. Daar is Cox, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kofin rent richting de bal. Kofin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Sarnik passt de bal met de wreef. Cox is nu in balbezit. Kofin onderschept slim de pass. Kofin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Antena - Creatives 6:4

76e minuut.
Piechniak is nu in balbezit. Piechniak geeft een lange en hoge pass. Chraca kopt de bal weg. Kofin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kofin haalt uit met een fantastische trap. Podolis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Klungelig pakt Piechniak de bal. Błaś is nu in balbezit. Piechniak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Piechniak moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Piechniak schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

81e minuut.
Zdanowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Topór komt het veld opgelopen.

82e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Błaś stond buitenspel. Mazouch neemt vlug de vrije trap. Daar is Wałęsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kofin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kofin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Boldescu met een sublieme pass. Błaś is nu in balbezit. Błaś met een sublieme pass. Dürst bereikt de bal nog maar net als eerste. Dürst haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Antena - Creatives 7:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antena 73%, Creatives 27%.
Antena - Creatives 7:4