Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torpeda Krępiec Antena
v2 Tactiek atak
60% Balbezit 40%
28% Spel op eigen helft 72%
17 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
45.8 gemiddelde waardering 33
goed Schieten solide
redelijk Passen zwak
redelijk Verdedigen zwak


7e minuut.
Pillitteri passt de bal in één keer door. Ilioara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilioara geeft een hoge lob. Darnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Darnowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Podolis probeert naar een medespeler te passen. Kirsner kopt de bal weg. Klungelig pakt Türksoy de bal. Ilioara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilioara geeft een hoge lob. Podolis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Cox, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Krępiec - Antena 1:0

14e minuut.
Kirsner met een sublieme pass. Ilioara rent richting de bal. Ilioara passt de bal zonder na te denken. Darnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Darnowski schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Krępiec - Antena 2:0

16e minuut.
Wałęsa probeert naar een medespeler te passen. Boldescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldescu met een sublieme pass. Järlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Järlak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Järlak met een sublieme pass. Daar is Błaś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Błaś speelt de bal door. Dürst rent richting de bal. Dürst draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Dürst bereikt de bal nog maar net als eerste. Dürst passt de bal in één keer door. Kirsner bereikt de bal nog maar net als eerste. Järlak verovert de bal door een tackle van achteren. Järlak haalt uit met een fantastische trap. Jiménez Monteagudo bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Səlimli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gheorghiu komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Gheorghiu rent richting de bal. Pillitteri is nu in balbezit. Pillitteri passt de bal in één keer door. Darnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Darnowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Gheorghiu passt de bal in één keer door. Merda heeft problemen om de bal te vangen. Wałęsa met een sublieme pass. Järlak is nu in balbezit. Järlak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Cox geeft een lange en hoge pass. Järlak speelt de bal door. Dürst is nu in balbezit. Błaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Błaś haalt uit met een fantastische trap. Jiménez Monteagudo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpeda Krępiec 33%, Antena 67%.
Torpeda Krępiec - Antena 2:0

48e minuut.
Ilioara rent richting de bal. Ilioara probeert naar een medespeler te passen. Darnowski rent richting de bal. Darnowski schiet op doel. Podolis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Krępiec - Antena 3:0

56e minuut.
Järlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Järlak geeft een hoge lob. Jiménez Monteagudo met een sublieme pass. Gheorghiu probeert de bal met de borst te controleren. Gheorghiu schiet op doel. Podolis bokst de bal weg.

59e minuut.
Reszke bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheorghiu verovert de bal door een tackle van achteren. Merda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheorghiu verovert de bal door een tackle van achteren. Gheorghiu draait met de bal, schiet en ... Podolis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Cox geeft de bal voor. Inworp. Ilioara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Darnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Darnowski haalt uit met een fantastische trap. Podolis bokst de bal weg.

82e minuut.
Gheorghiu passt de bal met de wreef. Merda bereikt de bal nog maar net als eerste. Merda geeft een hoge lob. Błaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Błaś haalt uit met een fantastische trap. Jiménez Monteagudo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpeda Krępiec 23%, Antena 77%.
Torpeda Krępiec - Antena 3:0