Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wisła Kraków S.A. Creatives
343 Tactiek git
58% Balbezit 42%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
48.7 gemiddelde waardering 35.9
excellent Schieten average
good Passen weak
adequate Verdedigen good


3e minuut.
Krydus is nu in balbezit. Krydus passt de bal met de wreef. Fabicki rent richting de bal. Fabicki geeft een hoge lob. Łomiński maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Krydus heeft problemen om de bal te vangen. Krydus passt de bal in één keer door. Daar is Yakobchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beksa onderschept slim de pass. Beksa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Trâmbiţaş is nu in balbezit. Trâmbiţaş speelt de bal door. Fabicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Kraków S.A. - Creatives 1:0

25e minuut.
Łomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazouch schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Łomiński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gortat zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Łomiński rent richting de bal. Łomiński schiet op doel. Pudysiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Kraków S.A. - Creatives 2:0

26e minuut.
Dworzyński rent richting de bal. Dworzyński geeft de bal voor. Gortat rent richting de bal. Gortat geeft de bal voor. Łomiński krijgt zijn hoofd ertegen. Pudysiak bokst de bal weg. Mazouch probeert naar een medespeler te passen. Dworzyński geeft een hoge lob. Beksa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Łomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łomiński schiet op doel. Pudysiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Kraków S.A. - Creatives 3:0

28e minuut.
Fabicki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Łomiński is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fabicki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Łomiński krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Kofin kopt de bal weg. Boyraz is nu in balbezit. Boyraz passt de bal zonder na te denken. Daar is Kofin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kofin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Ancieta met een harde bal richting middenveld. Łomiński kopt de bal weg. Warakomski rent richting de bal. Gortat bereikt de bal nog maar net als eerste. Gortat draait met de bal, schiet en ... Pudysiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Daar is Kofin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Móric geeft de bal voor. Łomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łomiński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisła Kraków S.A. 46%, Creatives 54%.
Wisła Kraków S.A. - Creatives 3:0

50e minuut.
Pudysiak probeert naar een medespeler te passen. Krydus kopt de bal weg. Fabicki is nu in balbezit. Fabicki schiet op doel. Pudysiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Kraków S.A. - Creatives 4:0

58e minuut.
Yakobchev onderschept slim de pass. Yakobchev geeft de bal voor. Kazura geeft een hoge lob. Fabicki rent richting de bal. Fabicki haalt uit met een fantastische trap. Pudysiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Fabicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Łomiński rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fabicki neemt de hoekschop. Łomiński springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Piechniak is nu in balbezit. Piechniak geeft een hoge lob. Łomiński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dworzyński is nu in balbezit. Dworzyński geeft een hoge lob. Pudysiak bokst de bal weg.

77e minuut.
Trâmbiţaş met een sublieme pass. Yakobchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kofin verovert de bal door een tackle van achteren. Kofin draait met de bal, schiet en ... Ancieta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Kraków S.A. - Creatives 4:1

79e minuut.
Móric geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Warakomski met de inworp. Boyraz is nu in balbezit. Boyraz geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Gortat geeft de bal voor. Łomiński is nu in balbezit. Piechniak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Łomiński raakt geblesseerd tijdens het duel. Gortat wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Danjal geeft de bal voor. Fabicki rent richting de bal. Fabicki probeert naar een medespeler te passen. Łomiński rent richting de bal. Łomiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisła Kraków S.A. 38%, Creatives 62%.
Wisła Kraków S.A. - Creatives 4:1