Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dymano Michałowice JokerTeam
jutro bedzie lep Tactiek gigigicigu
54% Balbezit 46%
28% Spel op eigen helft 72%
16 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.9 gemiddelde waardering 29.1
solide Schieten zwak
goed Passen zwak
zeer goed Verdedigen matig


9e minuut.
Bajon is nu in balbezit. Leo is nu in balbezit. Lorenc tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lorenc krijgt een gele kaart. Leo raakt geblesseerd tijdens het duel. Miszkiel met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Xiaoli de bal. Xiaoli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Hofman is nu in balbezit. Borodycz onderschept slim de pass. Pokorák maakt een afschuwelijke overtreding. Pokorák krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Leo met een sublieme pass. Lăpuşte bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăpuşte passt de bal zonder na te denken. Xiaoli is nu in balbezit. Xiaoli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bajon is nu in balbezit. Bajon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Lăpuşte is nu in balbezit. Lăpuşte speelt de bal door. Xiaoli is nu in balbezit. Xiaoli draait met de bal, schiet en ... Andrei probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dymano Michałowice - JokerTeam 1:0

38e minuut.
Lăpuşte bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiaoli is nu in balbezit. Leo is nu in balbezit. Leo schiet op doel. Na een snelle pass probeert Milin de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zhengtai zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Xiaoli rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dymano Michałowice - JokerTeam 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dymano Michałowice 33%, JokerTeam 67%.
Dymano Michałowice - JokerTeam 2:0

50e minuut.
Leo rent richting de bal. Leo met een sublieme pass. Xiaoli rent richting de bal. Xiaoli draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Žofka geeft de bal voor. Otten bereikt de bal nog maar net als eerste. Otten geeft een lange en hoge pass. Bajon heeft problemen om de bal te vangen. Bajon schiet op doel. Illgen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cârlescu met een sublieme pass. Zhengtai rent richting de bal. Zhengtai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dymano Michałowice - JokerTeam 3:0

74e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Samolej komt het veld opgelopen. Sałek komt het veld opgelopen. Rapp komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Sałek geeft de bal voor. Inworp. Lăpuşte met een snelle inworp. Xiaoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiaoli schiet op doel. Illgen bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Dymano Michałowice - JokerTeam 4:0

85e minuut.
Domján bereikt de bal nog maar net als eerste. Domján geeft een hoge lob. Leo speelt de bal door. Bajon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajon geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zhengtai neemt de hoekschop. Klungelig pakt Rapp de bal. Xiaoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiaoli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Karasiewicz speelt de bal door. Bajon is nu in balbezit. Bajon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dymano Michałowice - JokerTeam 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dymano Michałowice 23%, JokerTeam 77%.
Dymano Michałowice - JokerTeam 5:0