Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
świrusy FC Escapology
2sx Tactiek 407
42% Balbezit 58%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.4 gemiddelde waardering 46.9
redelijk Schieten zeer goed
goed Passen goed
zwak Verdedigen goed


9e minuut.
Mormocea heeft problemen om de bal te vangen. Thiebaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Mormocea is nu in balbezit. Knapík bereikt de bal nog maar net als eerste. Knapík schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Pietras passt de bal zonder na te denken. İşkodra heeft problemen om de bal te vangen. Thiebaut bereikt de bal nog maar net als eerste. İşkodra verovert de bal door een tackle van achteren. İşkodra haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Cruzado is nu in balbezit. Cruzado speelt de bal door. Machnacki speelt de bal door. Genca is nu in balbezit. Genca geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hrenciuc rent richting de bal. Hrenciuc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
świrusy - FC Escapology 0:1

17e minuut.
Cruzado kopt de bal weg. Machnacki is nu in balbezit. Machnacki geeft de bal voor. Hrenciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrenciuc schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Genca bereikt de bal nog maar net als eerste. Genca passt de bal met de wreef. Hrenciuc rent richting de bal. Hrenciuc draait met de bal, schiet en ... Frantík probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
świrusy - FC Escapology 0:2

28e minuut.
Cruzado speelt de bal door. Machnacki is nu in balbezit. Machnacki probeert naar een medespeler te passen. Hrenciuc rent richting de bal. Hrenciuc draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Knapík bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Somoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Somoza met een sublieme pass. İşkodra rent richting de bal. İşkodra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: świrusy 55%, FC Escapology 45%.
świrusy - FC Escapology 0:2

57e minuut.
Thiebaut met een snelle inworp. Genca is nu in balbezit. Genca passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hrenciuc de bal. Hrenciuc schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
świrusy - FC Escapology 0:3

64e minuut.
Drouin kopt de bal weg. Genca rent richting de bal. Genca met een sublieme pass. Hrenciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrenciuc schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Genca met de inworp. Cruzado bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruzado passt de bal in één keer door. Wigura bereikt de bal nog maar net als eerste. Wigura haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Genca rent richting de bal. Genca met een sublieme pass. Hrenciuc is nu in balbezit. Hrenciuc draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Prusinowski de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
świrusy - FC Escapology 0:4

73e minuut.
Genca is nu in balbezit. Genca passt de bal in één keer door. Cruzado speelt de bal door. Wigura rent richting de bal. Wigura haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Hrenciuc probeert naar een medespeler te passen. Daar is Genca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Genca passt de bal in één keer door. Cruzado rent richting de bal. Cruzado draait met de bal, schiet en ... Frantík bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: świrusy 52%, FC Escapology 48%.
świrusy - FC Escapology 0:4