Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Escapology świrusy
407 Tactiek 2sx
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
26 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49 gemiddelde waardering 36
zeer goed Schieten redelijk
goed Passen redelijk
solide Verdedigen matig


2e minuut.
Nuotio is nu in balbezit. Nuotio geeft de bal voor. Hrenciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrenciuc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Escapology - świrusy 1:0

7e minuut.
Hawksbey onderschept slim de pass. Hawksbey passt de bal zonder na te denken. Cruzado speelt de bal door. Hrenciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrenciuc haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Cruzado speelt de bal door. Klungelig pakt Nuotio de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Heij. Heij krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Nuotio probeert naar een medespeler te passen. Hrenciuc rent richting de bal. Hrenciuc haalt uit met een fantastische trap. Prusinowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Frantík probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Fernández Somoza onderschept slim de pass. Fernández Somoza speelt de bal door. Heij probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mormocea de bal. Mormocea draait met de bal, schiet en ... Wiadro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. İşkodra rent richting de bal. İşkodra draait met de bal, schiet en ... Wiadro maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Cruzado probeert naar een medespeler te passen. Nuotio rent richting de bal. Nuotio geeft een lange en hoge pass. Hrenciuc is nu in balbezit. Hrenciuc haalt uit met een fantastische trap. Frantík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Genca rent richting de bal. Genca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Escapology - świrusy 2:0

18e minuut.
Genca kopt de bal weg. Daar is Cabrele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabrele geeft een lange en hoge pass. Hrenciuc controleert de bal met de borst. Hrenciuc draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Genca bereikt de bal nog maar net als eerste. Genca schiet op doel. Frantík probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Escapology - świrusy 3:0

20e minuut.
Hrenciuc heeft problemen om de bal te vangen. Hrenciuc kopt de bal weg. Genca is nu in balbezit. Genca schiet op doel. Frantík werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Bartniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuotio verovert de bal door een tackle van achteren. Nuotio probeert naar een medespeler te passen. Hrenciuc is nu in balbezit. Hrenciuc draait met de bal, schiet en ... Frantík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Wiadro met een sublieme pass. Bartniak kopt de bal weg. Klungelig pakt Stoch de bal. İşkodra rent richting de bal. İşkodra schiet op doel. Wiadro bokst de bal weg.

28e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Frantík niet meer kan verder spelen. Payen komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Retelewski rent richting de bal. Genca verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Genca de bal. Genca haalt uit met een fantastische trap. Payen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Escapology - świrusy 4:0

38e minuut.
Bartniak passt de bal in één keer door. Bachramis met een sublieme pass. Hawksbey speelt de bal door. Hrenciuc rent richting de bal. Hrenciuc schiet op doel. Paal! Hrenciuc rent richting de bal. Hrenciuc draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Cabrele kopt de bal weg. Genca is nu in balbezit. Genca met een sublieme pass. Hrenciuc rent richting de bal. Hrenciuc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Escapology - świrusy 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Escapology 48%, świrusy 52%.
FC Escapology - świrusy 5:0

52e minuut.
Fernández Somoza passt de bal in één keer door. Kodiat rent richting de bal. Kodiat geeft een lange en hoge pass. Genca is nu in balbezit. Genca schiet op doel. Payen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Prusinowski probeert de bal aan de voet te houden. Genca is nu in balbezit. Genca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Escapology - świrusy 6:0

55e minuut.
Fernández Somoza probeert de bal aan de voet te houden. Cabrele speelt de bal door. Genca rent richting de bal. Genca schiet op doel. Payen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Escapology - świrusy 7:0

56e minuut.
Knapík heeft problemen om de bal te vangen. Hrenciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrenciuc passt de bal met de wreef. Genca bereikt de bal nog maar net als eerste. Genca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Doeltrap. Payen trapt de bal weg. Hawksbey kopt de bal weg. Hrenciuc is nu in balbezit. Hrenciuc draait met de bal, schiet en ... Payen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Genca rent richting de bal. Genca passt de bal met de wreef. Hrenciuc rent richting de bal. Hrenciuc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Escapology - świrusy 8:0

70e minuut.
Genca rent richting de bal. Genca geeft een lange en hoge pass. Hrenciuc rent richting de bal. Hrenciuc haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Hawksbey onderschept slim de pass. Hawksbey geeft de bal voor. Genca rent richting de bal. Klungelig pakt Genca de bal. Genca draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Escapology - świrusy 9:0

78e minuut.
Nuotio geeft een lange en hoge pass. Hrenciuc kopt de bal weg. Genca is nu in balbezit. Genca draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Prusinowski de bal. Genca rent richting de bal. Genca haalt uit met een fantastische trap. Payen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Escapology - świrusy 10:0

80e minuut.
Hrenciuc kopt de bal weg. Genca heeft problemen om de bal te vangen. Prusinowski rent richting de bal. Genca onderschept slim de pass. Genca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Genca passt de bal in één keer door. Cabrele geeft een lange en hoge pass. Daar is Prusinowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hrenciuc rent richting de bal. Hrenciuc schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Bartniak kopt de bal weg. Klungelig pakt Stoch de bal. Mormocea rent richting de bal. Mormocea schiet op doel. Wiadro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Escapology - świrusy 10:1

86e minuut.
Stoch probeert naar een medespeler te passen. Nuotio rent richting de bal. Nuotio passt de bal met de wreef. Hrenciuc rent richting de bal. Hrenciuc draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Escapology 42%, świrusy 58%.
FC Escapology - świrusy 10:1