Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dzika Korea TSV 1860 Monachium
451 Tactiek 532
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.9 gemiddelde waardering 36.6
adequate Schieten adequate
adequate Passen poor
weak Verdedigen solid


10e minuut.
Genechten geeft de bal voor. Hernandez kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Domecki de bal onder controle te krijgen. Tolun is nu in balbezit. Tolun draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Hernandez rent richting de bal. Picotti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hernandez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Veit met een snel genomen vrije trap. Tolun maakt een snoekduik en kopt de bal. Melamed verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Kowalski passt de bal met de wreef. Herman bereikt de bal nog maar net als eerste. Herman passt de bal met de wreef. Tolun is nu in balbezit. Tolun haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Veit speelt de bal door. Tolun bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolun passt de bal met de wreef. Kowalski is nu in balbezit. Kowalski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Burgazlı rent richting de bal. Baldrighi bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgazlı onderschept slim de pass. Burgazlı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dzika Korea - TSV 1860 Monachium 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dzika Korea 50%, TSV 1860 Monachium 50%.
Dzika Korea - TSV 1860 Monachium 1:0

48e minuut.
Tolun bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolun geeft een lange en hoge pass. Veit met een sublieme pass. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Klungelig pakt Burgazlı de bal. Genechten verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Klemetsen zijn tegenspeler op de grond. Klemetsen krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Klungelig pakt Picotti de bal. Tolun rent richting de bal. Picotti maakt een afschuwelijke overtreding. Picotti krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Herman passt de bal zonder na te denken. Picotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Picotti speelt de bal door. Burgazlı is nu in balbezit. Burgazlı draait met de bal, schiet en ... Popchev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dzika Korea 51%, TSV 1860 Monachium 49%.
Dzika Korea - TSV 1860 Monachium 1:0