Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
świrusy Dąb Katowice
2sx Tactiek D_A_B
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
37.3 gemiddelde waardering 46.5
redelijk Schieten solide
redelijk Passen solide
matig Verdedigen goed


8e minuut.
Prusinowski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Müür zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zambrzycki met een sublieme pass. Bejnierowicz probeert naar een medespeler te passen. Frantík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Knapík speelt de bal door. Pietras rent richting de bal. Pietras met een sublieme pass. İşkodra bereikt de bal nog maar net als eerste. İşkodra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Müür is nu in balbezit. Müür probeert naar een medespeler te passen. Nowik rent richting de bal. Fidler is nu in balbezit. Fidler draait met de bal, schiet en ... Frantík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
świrusy - Dąb Katowice 0:1

19e minuut.
Zambrzycki kopt de bal weg. Klungelig pakt Fidler de bal. Fidler probeert naar een medespeler te passen. Nowik rent richting de bal. Nowik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Bartniak is nu in balbezit. Zambrzycki onderschept slim de pass. Zambrzycki met een sublieme pass. Fidler rent richting de bal. Fidler haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Grenier bereikt de bal nog maar net als eerste. Grenier passt de bal zonder na te denken. Bejnierowicz is nu in balbezit. Bejnierowicz passt de bal in één keer door. Retelewski onderschept slim de pass. Frantík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fidler is nu in balbezit. Fidler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
świrusy - Dąb Katowice 0:2

26e minuut.
Bejnierowicz met de inworp. Grenier is nu in balbezit. Grenier passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Fidler de bal. Fidler schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Bejnierowicz passt de bal met de wreef. Prusinowski speelt de bal door. Fidler is nu in balbezit. Fidler draait met de bal, schiet en ... Frantík werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Nowik schiet op doel. Bartniak heeft problemen om de bal te vangen. Grenier bereikt de bal nog maar net als eerste. Grenier geeft de bal voor. Fidler krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
świrusy - Dąb Katowice 0:3

40e minuut.
Zambrzycki passt de bal zonder na te denken. Müür rent richting de bal. Müür passt de bal met de wreef. Nowik rent richting de bal. Nowik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: świrusy 62%, Dąb Katowice 38%.
świrusy - Dąb Katowice 0:3

47e minuut.
Na een snelle pass probeert Müür de bal onder controle te krijgen. Müür geeft een lange en hoge pass. Bejnierowicz kopt de bal weg. Nowik rent richting de bal. Nowik schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
świrusy - Dąb Katowice 0:4

64e minuut.
Kuńczak kopt de bal weg. Müür is nu in balbezit. Heij begaat een overtreding. Heij krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Dutka passt de bal zonder na te denken. Bejnierowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejnierowicz passt de bal met de wreef. Nowik is nu in balbezit. Nowik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Bejnierowicz probeert naar een medespeler te passen. Fidler bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidler passt de bal in één keer door. Nowik is nu in balbezit. Nowik haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
świrusy - Dąb Katowice 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: świrusy 49%, Dąb Katowice 51%.
świrusy - Dąb Katowice 0:5