Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JokerTeam świrusy
Pierwszy test Tactiek 2sx
53% Balbezit 47%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
32.2 gemiddelde waardering 34.4
redelijk Schieten matig
zwak Passen redelijk
matig Verdedigen zwak


17e minuut.
İşkodra geeft de bal voor. Milin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Knapík bereikt de bal nog maar net als eerste. Knapík schiet op doel. Illgen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JokerTeam - świrusy 0:1

22e minuut.
Piola bereikt de bal nog maar net als eerste. Retelewski met een sublieme pass. Bartniak is nu in balbezit. Pokorák rent richting de bal. Pokorák draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Białostocki trapt de bal weg van het doel. Žofka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokorák speelt de bal door. Hofman rent richting de bal. Hofman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Białostocki niet meer kan verder spelen. Payen komt het veld opgelopen. Payen trapt de bal weg van het doel. Pokorák kopt de bal weg. Daar is Bachramis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Žofka is nu in balbezit. Žofka geeft de bal voor. Paal!

29e minuut.
Klungelig pakt Knapík de bal. Pietras geeft een lange en hoge pass. Mormocea kopt de bal weg. Klungelig pakt İşkodra de bal. İşkodra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Pietras probeert naar een medespeler te passen. Knapík rent richting de bal. Sałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietras bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietras geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Žofka kopt de bal weg. Fernández Somoza is nu in balbezit. Fernández Somoza passt de bal zonder na te denken. Daar is Pietras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pietras geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JokerTeam 59%, świrusy 41%.
JokerTeam - świrusy 0:1

46e minuut.
Fernández Somoza passt de bal met de wreef. Piola is nu in balbezit. Piola geeft een lange en hoge pass. Daar is Hofman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hofman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Lorenc is nu in balbezit. Lorenc met een sublieme pass. Piola met een sublieme pass. Hofman rent richting de bal. Hofman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Piola bereikt de bal nog maar net als eerste. Piola passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hofman de bal. Hofman haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Prusinowski de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Retelewski passt de bal met de wreef. Rapp rent richting de bal. Knapík onderschept slim de pass. İşkodra rent richting de bal. İşkodra draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Illgen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Žofka is nu in balbezit. Žofka met een sublieme pass. Lorenc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofman draait met de bal, schiet en ... Payen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karasiewicz komt het veld opgelopen.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cârlescu komt het veld opgelopen. Visbal komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Bachramis speelt de bal door. Daar is Heij, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heij met een sublieme pass. Mormocea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mormocea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
JokerTeam - świrusy 0:2

88e minuut.
Klungelig pakt Žofka de bal. Žofka passt de bal in één keer door. Retelewski rent richting de bal. Hofman verovert de bal door een tackle van achteren. Hofman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JokerTeam - świrusy 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JokerTeam 55%, świrusy 45%.
JokerTeam - świrusy 1:2