Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TSV 1860 Monachium Akademia Zła FC
532 Tactiek 532
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.1 gemiddelde waardering 25.4
adequate Schieten weak
poor Passen poor
solid Verdedigen average


4e minuut.
Moro kopt de bal weg. Kolęda probeert de bal aan de voet te houden. Kowalski probeert naar een medespeler te passen. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Moro geeft een hoge lob. Baldrighi rent richting de bal. Chwadeńczuk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chwadeńczuk krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Kowalski geeft de bal voor. Wieprzęć is nu in balbezit. Herman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Herman krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Herman passt de bal zonder na te denken. Tolun bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolun probeert naar een medespeler te passen. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Moro passt de bal met de wreef. Herman probeert naar een medespeler te passen. Kolęda rent richting de bal. Hernandez verovert de bal door een tackle van achteren. Hernandez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TSV 1860 Monachium 38%, Akademia Zła FC 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TSV 1860 Monachium - Akademia Zła FC 0:0

61e minuut.
Popek heeft problemen om de bal te vangen. Tolun bereikt de bal nog maar net als eerste. Popek onderschept slim de pass. Popek passt de bal zonder na te denken. Herman geeft een lange en hoge pass. Dyguła bokst de bal weg. Dyguła probeert naar een medespeler te passen. Daar is Miśkowiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kłusek is nu in balbezit. Kłusek geeft een lange en hoge pass. Wieprzęć kopt de bal weg. Popchev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Chwadeńczuk geeft de bal voor. Popchev met een sublieme pass. Kowalski kopt de bal weg. Tolun is nu in balbezit. Tolun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV 1860 Monachium - Akademia Zła FC 1:0

78e minuut.
Herman onderschept slim de pass. Herman probeert naar een medespeler te passen. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolun rent richting de bal. Tolun schiet op doel. Dyguła probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TSV 1860 Monachium 53%, Akademia Zła FC 47%.
TSV 1860 Monachium - Akademia Zła FC 1:0