Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Escapology Dąb Katowice
407 Tactiek D_A_B
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
44.8 gemiddelde waardering 44.5
solide Schieten goed
goed Passen goed
solide Verdedigen goed


4e minuut.
Müür zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zambrzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrzycki passt de bal met de wreef. Nowik bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Escapology - Dąb Katowice 0:1

19e minuut.
Nuotio geeft een hoge lob. Hagi bereikt de bal nog maar net als eerste. Genca bereikt de bal nog maar net als eerste. Genca haalt uit met een fantastische trap. Kuńczak probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat. Mordel bokst de bal weg. Mordel met een sublieme pass. Fidler bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrele begaat een overtreding. Cabrele krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Abdu Yuseen geeft een lange en hoge pass. Hrenciuc rent richting de bal. Genca bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrenciuc is nu in balbezit. Hrenciuc draait met de bal, schiet en ... Mordel bokst de bal weg.

26e minuut.
Cruzado kopt de bal weg. Nuotio bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuotio probeert naar een medespeler te passen. Hrenciuc rent richting de bal. Hrenciuc haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Kodiat onderschept slim de pass. Abdu Yuseen rent richting de bal. Grenier tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grenier krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Bejnierowicz heeft problemen om de bal te vangen. Cruzado is nu in balbezit. Cruzado probeert naar een medespeler te passen. Hrenciuc is nu in balbezit. Hrenciuc haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Fidler bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidler passt de bal in één keer door. Abdu Yuseen verovert de bal door een tackle van achteren. Hrenciuc is nu in balbezit. Hrenciuc haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Nowik passt de bal zonder na te denken. Daar is Drouin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fidler bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidler draait met de bal, schiet en ... Wiadro probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Escapology 43%, Dąb Katowice 57%.
FC Escapology - Dąb Katowice 0:1

59e minuut.
Hrenciuc raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ojaxyan komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Zambrzycki rent richting de bal. Zambrzycki speelt de bal door. Fidler is nu in balbezit. Fidler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Escapology - Dąb Katowice 0:2

67e minuut.
Nuotio kan de bal niet met de borst controleren. Bejnierowicz rent richting de bal. Nuotio onderschept slim de pass. Nuotio geeft een lange en hoge pass. Genca springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Müür speelt de bal door. Daar is Kodiat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zambrzycki geeft de bal voor. Fidler bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidler schiet op doel. Wiadro bokst de bal weg.

81e minuut.
Abdu Yuseen rent richting de bal. Fidler onderschept slim de pass. Fidler passt de bal in één keer door. Müür is nu in balbezit. Müür schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Escapology 52%, Dąb Katowice 48%.
FC Escapology - Dąb Katowice 0:2