Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dymano Michałowice świrusy
jutro bedzie lep Tactiek 2sx
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
20 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
51.4 gemiddelde waardering 34.6
solid Schieten adequate
solid Passen adequate
very good Verdedigen weak


9e minuut.
Mena passt de bal met de wreef. Xiaoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiaoli geeft een hoge lob. Leo bereikt de bal nog maar net als eerste. Leo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Fernández Somoza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Leo rent richting de bal. Leo speelt de bal door. Xiaoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiaoli draait met de bal, schiet en ... Frantík bokst de bal weg.

32e minuut.
Retelewski kopt de bal weg. Leo probeert de bal aan de voet te houden. Miszkiel geeft een lange en hoge pass. Xiaoli is nu in balbezit. Xiaoli schiet op doel. Frantík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Domján is nu in balbezit. Domján geeft een lange en hoge pass. Bartniak probeert de bal aan de voet te houden. Xiaoli is nu in balbezit. Xiaoli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dymano Michałowice 37%, świrusy 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dymano Michałowice - świrusy 0:0

49e minuut.
Miszkiel geeft de bal voor. Daar is Mena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mena geeft een lange en hoge pass. Bajon rent richting de bal. Bajon schiet op doel. Frantík bokst de bal weg.

53e minuut.
Bartniak is nu in balbezit. Mena onderschept slim de pass. Mena passt de bal met de wreef. Bajon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajon schiet op doel. Frantík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Xiaoli is nu in balbezit. Xiaoli schiet op doel. Frantík probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dymano Michałowice - świrusy 1:0

57e minuut.
Klungelig pakt Fernández Somoza de bal. Zhengtai onderschept slim de pass. Zhengtai geeft een lange en hoge pass. Bajon is nu in balbezit. Bajon geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Xiaoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiaoli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dymano Michałowice - świrusy 2:0

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lăpuşte komt het veld opgelopen. Sikawa komt het veld opgelopen. Ilie komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Xiaoli haalt uit met een fantastische trap. Frantík probeert naar een medespeler te passen. Sikawa kopt de bal weg. Zhengtai rent richting de bal. Zhengtai geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Daar is Lăpuşte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lăpuşte passt de bal in één keer door. Bajon rent richting de bal. Bajon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dymano Michałowice - świrusy 3:0

86e minuut.
Bajon speelt de bal door. Lăpuşte rent richting de bal. Lăpuşte geeft een hoge lob. Xiaoli rent richting de bal. Xiaoli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dymano Michałowice - świrusy 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dymano Michałowice 35%, świrusy 65%.
Dymano Michałowice - świrusy 4:0