Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dymano Michałowice Dzika Korea
jutro bedzie lep Tactiek 451
57% Balbezit 43%
29% Spel op eigen helft 71%
26 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.9 gemiddelde waardering 35.1
zeer goed Schieten zwak
goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen matig


10e minuut.
Burgazlı kopt de bal weg. Trespalacios bereikt de bal nog maar net als eerste. Diamandi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Diamandi krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Diamandi onderschept slim de pass. Diamandi met een sublieme pass. Klungelig pakt Xiaoli de bal. Xiaoli schiet op doel. Melamed maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dymano Michałowice - Dzika Korea 1:0

19e minuut.
Leo onderschept slim de pass. Leo passt de bal zonder na te denken. Xiaoli is nu in balbezit. Xiaoli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dymano Michałowice - Dzika Korea 2:0

22e minuut.
Zhengtai passt de bal in één keer door. Bajon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajon passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Xiaoli de bal. Xiaoli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Diamandi rent richting de bal. Diamandi geeft een lange en hoge pass. Daar is Wunsz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajon rent richting de bal. Bajon haalt uit met een fantastische trap. Melamed verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Bajon met een sublieme pass. Leo rent richting de bal. Leo geeft een hoge lob. Xiaoli is nu in balbezit. Xiaoli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Zhengtai kopt de bal weg. Xiaoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Wunsz verovert de bal door een tackle van achteren. Leo verovert de bal door een tackle van achteren. Leo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dymano Michałowice 30%, Dzika Korea 70%.
Dymano Michałowice - Dzika Korea 2:0

46e minuut.
Sikawa komt het veld opgelopen. Ilie komt het veld opgelopen. Kulíšek komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Kulíšek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulíšek passt de bal in één keer door. Ilie probeert naar een medespeler te passen. Bajon is nu in balbezit. Bajon draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Kulíšek rent richting de bal. Kulíšek met een sublieme pass. Ilie probeert naar een medespeler te passen. Bajon rent richting de bal. Bajon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Sikawa passt de bal zonder na te denken. Lăpuşte is nu in balbezit. Lăpuşte passt de bal in één keer door. Ilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dymano Michałowice - Dzika Korea 3:0

57e minuut.
Ilie passt de bal zonder na te denken. Lăpuşte bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăpuşte speelt de bal door. Bajon rent richting de bal. Bajon schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Kulíšek rent richting de bal. Kulíšek passt de bal in één keer door. Sikawa is nu in balbezit. Sikawa schiet op doel. Melamed probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dymano Michałowice - Dzika Korea 4:0

62e minuut.
Kulíšek controleert de bal met de borst. Kulíšek passt de bal zonder na te denken. Ilie met een sublieme pass. Bajon rent richting de bal. Bajon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Rajić geeft een hoge lob. Fivian zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sikawa heeft problemen om de bal te vangen. Wunsz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikawa onderschept slim de pass. Sikawa schiet op doel. Melamed bokst de bal weg.

66e minuut.
Lăpuşte rent richting de bal. Sikawa rent richting de bal. Ilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilie draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Wunsz de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Sikawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilie rent richting de bal. Ilie passt de bal zonder na te denken. Bajon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajon draait met de bal, schiet en ... Melamed bokst de bal weg.

69e minuut.
Danielczyk met een sublieme pass. Trespalacios rent richting de bal. Lăpuşte begaat een overtreding. Lăpuşte krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Diamandi geeft een hoge lob. Sikawa is nu in balbezit. Sikawa probeert naar een medespeler te passen. Ilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dymano Michałowice - Dzika Korea 5:0

84e minuut.
Sikawa rent richting de bal. Sikawa geeft een hoge lob. Bajon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dymano Michałowice - Dzika Korea 6:0

89e minuut.
Borodycz passt de bal in één keer door. Miszkiel probeert de bal aan de voet te houden. Lăpuşte rent richting de bal. Sikawa is nu in balbezit. Sikawa haalt uit met een fantastische trap. Melamed kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dymano Michałowice - Dzika Korea 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dymano Michałowice 27%, Dzika Korea 73%.
Dymano Michałowice - Dzika Korea 7:0