Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gyf lubliniec FC Escapology
nowa Tactiek 407
42% Balbezit 58%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 23
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.7 gemiddelde waardering 43.1
goed Schieten zeer goed
zwak Passen goed
zwak Verdedigen solide


3e minuut.
Machnacki met een sublieme pass. Wigura is nu in balbezit. Wigura passt de bal in één keer door. Hrenciuc rent richting de bal. Hrenciuc haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Abdu Yuseen geeft de bal voor. Hrenciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Muranowski zijn tegenspeler op de grond. Muranowski krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Thiebaut kopt de bal weg. Cruzado rent richting de bal. Cruzado geeft de bal voor. Hrenciuc rent richting de bal. Hrenciuc haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Cruzado kopt de bal weg. Strzałka heeft problemen om de bal te vangen. Hrenciuc rent richting de bal. Hrenciuc draait met de bal, schiet en ... Pieniążek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyf lubliniec - FC Escapology 0:1

22e minuut.
Pieniążek trapt de bal weg van het doel. Golik kopt de bal weg. Muranowski is nu in balbezit. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Stoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoch geeft een lange en hoge pass. Genca is nu in balbezit. Genca geeft een hoge lob. Wigura kopt de bal weg. Pieniążek bokst de bal weg. Daar is Mierzwiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Wigura probeert de bal met de borst te controleren. Wigura haalt uit met een fantastische trap. Mierzwiński probeert de bal aan de voet te houden. Hrenciuc is nu in balbezit. Hrenciuc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyf lubliniec - FC Escapology 0:2

36e minuut.
Wigura is nu in balbezit. Mierzwiński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wigura is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mierzwiński probeert naar een medespeler te passen. Wigura neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gyf lubliniec 61%, FC Escapology 39%.
Gyf lubliniec - FC Escapology 0:2

46e minuut.
Wigura is nu in balbezit. Golik probeert naar een medespeler te passen. Hrenciuc is nu in balbezit. Hrenciuc haalt uit met een fantastische trap. Pieniążek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyf lubliniec - FC Escapology 0:3

47e minuut.
Elenov rent richting de bal. Wigura bereikt de bal nog maar net als eerste. Lech tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lech krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Cruzado passt de bal zonder na te denken. Genca rent richting de bal. Genca passt de bal zonder na te denken. Hrenciuc rent richting de bal. Hrenciuc schiet op doel. Pieniążek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Genca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hrenciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrenciuc draait met de bal, schiet en ... Strzałka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pieniążek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Machnacki geeft de bal voor. Hrenciuc rent richting de bal. Stanisławczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hrenciuc raakt geblesseerd tijdens het duel. Cruzado komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wigura rent richting de bal. Wigura schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pieniążek speelt de bal door. Thiebaut kopt de bal weg. Daar is Golik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cruzado is nu in balbezit. Cruzado schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gyf lubliniec 68%, FC Escapology 32%.
Gyf lubliniec - FC Escapology 0:3