Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Escapology Gyf lubliniec
407 Tactiek nowa
57% Balbezit 43%
37% Spel op eigen helft 63%
19 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
43.4 gemiddelde waardering 29.8
zeer goed Schieten matig
goed Passen zwak
redelijk Verdedigen redelijk


5e minuut.
Cabrele is nu in balbezit. Cabrele probeert naar een medespeler te passen. Daar is Wigura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wigura haalt uit met een fantastische trap. Pieniążek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nuotio neemt de hoekschop. Hrenciuc is nu in balbezit. Hrenciuc schiet op doel. Pieniążek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Escapology - Gyf lubliniec 1:0

16e minuut.
Abdu Yuseen kopt de bal weg. Inworp. Leyn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lech bereikt de bal nog maar net als eerste. Lech geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Pieniążek trapt de bal weg van het doel. Cruzado kopt de bal weg. Rashford bereikt de bal nog maar net als eerste. Wigura verovert de bal door een tackle van achteren. Wigura draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Cabrele met een sublieme pass. Cruzado rent richting de bal. Cruzado passt de bal met de wreef. Nuotio geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Stanisławczyk de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nuotio geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hrenciuc rent richting de bal. Hrenciuc draait met de bal, schiet en ... Kotecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Cabrele bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrele geeft de bal voor. Hrenciuc rent richting de bal. Hrenciuc draait met de bal, schiet en ... Pieniążek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Escapology - Gyf lubliniec 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Escapology 37%, Gyf lubliniec 63%.
FC Escapology - Gyf lubliniec 2:0

46e minuut.
Nuotio bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuotio geeft een lange en hoge pass. Hrenciuc is nu in balbezit. Hrenciuc draait met de bal, schiet en ... Pieniążek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Escapology - Gyf lubliniec 3:0

48e minuut.
Strzałka geeft een lange en hoge pass. Stoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado onderschept slim de pass. Delgado heeft problemen om de bal te vangen. Delgado met een sublieme pass. Wiadro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Delgado geeft de bal voor. Kodiat heeft problemen om de bal te vangen. Łapeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Łapeta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Escapology - Gyf lubliniec 3:1

51e minuut.
Hrenciuc is nu in balbezit. Nuotio rent richting de bal. Met opzet legt Strzałka zijn tegenspeler op de grond. Strzałka is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Nuotio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nuotio zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hrenciuc rent richting de bal. Hrenciuc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Escapology - Gyf lubliniec 4:1

55e minuut.
Nuotio bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuotio passt de bal in één keer door. Hrenciuc is nu in balbezit. Hrenciuc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Escapology - Gyf lubliniec 5:1

59e minuut.
Leyn speelt de bal door. Kodiat rent richting de bal. Łapeta maakt een afschuwelijke overtreding. Łapeta krijgt een gele kaart. Kodiat is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hawksbey met een snel genomen vrije trap. Hrenciuc rent richting de bal. Hrenciuc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Escapology - Gyf lubliniec 6:1

66e minuut.
Cruzado passt de bal met de wreef. Nuotio bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuotio speelt de bal door. Wigura is nu in balbezit. Wigura draait met de bal, schiet en ... Pieniążek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Escapology - Gyf lubliniec 7:1

69e minuut.
Leyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Hawksbey verovert de bal door een tackle van achteren. Cabrele probeert naar een medespeler te passen. Wigura bereikt de bal nog maar net als eerste. Wigura haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Cruzado probeert naar een medespeler te passen. Wigura bereikt de bal nog maar net als eerste. Wigura passt de bal in één keer door. Cabrele rent richting de bal. Cabrele geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Golik bereikt de bal nog maar net als eerste. Golik passt de bal in één keer door. Stoch geeft een hoge lob. Hrenciuc is nu in balbezit. Hrenciuc haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Rashford raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Linowski komt het veld opgelopen. Cruzado kopt de bal weg. Daar is Wigura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Linowski zijn tegenspeler op de grond. Linowski krijgt een gele kaart. Wigura moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Wigura kan niet meer verder spelen. Gierus komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Hawksbey heeft problemen om de bal te vangen. Łapeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado is nu in balbezit. Delgado schiet op doel. Wiadro probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Escapology 37%, Gyf lubliniec 63%.
FC Escapology - Gyf lubliniec 7:1