Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dymano Michałowice TSV 1860 Monachium
jutro bedzie lep Tactiek 532
51% Balbezit 49%
31% Spel op eigen helft 69%
28 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
50.2 gemiddelde waardering 36.3
solide Schieten matig
solide Passen zwak
zeer goed Verdedigen zeer goed


10e minuut.
Genechten raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bagrii komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Xiaoli is nu in balbezit. Lăpuşte speelt de bal door. Bajon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dymano Michałowice - TSV 1860 Monachium 1:0

20e minuut.
Leo speelt de bal door. Bajon is nu in balbezit. Bagrii legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bagrii krijgt een gele kaart. Bajon is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pankiewicz zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Popchev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Hernandez kopt de bal weg. Fivian bereikt de bal nog maar net als eerste. Fivian geeft een lange en hoge pass. Bajon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajon draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dymano Michałowice - TSV 1860 Monachium 2:0

25e minuut.
Xiaoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiaoli passt de bal met de wreef. Bajon is nu in balbezit. Bajon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dymano Michałowice - TSV 1860 Monachium 3:0

29e minuut.
Vladimirov geeft de bal voor. Xiaoli kopt de bal weg. Daar is Bagrii, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajon rent richting de bal. Bajon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Lăpuşte verovert de bal door een tackle van achteren. Lăpuşte passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Xiaoli de bal. Xiaoli draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Veit probeert naar een medespeler te passen. Leo probeert naar een medespeler te passen. Xiaoli rent richting de bal. Xiaoli schiet op doel. Popchev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dymano Michałowice - TSV 1860 Monachium 4:0

38e minuut.
Bajon rent richting de bal. Zhengtai bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengtai passt de bal in één keer door. Xiaoli rent richting de bal. Xiaoli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dymano Michałowice - TSV 1860 Monachium 5:0

40e minuut.
Abalı heeft problemen om de bal te vangen. Lăpuşte bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăpuşte speelt de bal door. Leo bereikt de bal nog maar net als eerste. Leo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dymano Michałowice - TSV 1860 Monachium 6:0

43e minuut.
Fivian met een sublieme pass. Lăpuşte rent richting de bal. Lăpuşte passt de bal in één keer door. Bajon is nu in balbezit. Bajon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dymano Michałowice 32%, TSV 1860 Monachium 68%.
Dymano Michałowice - TSV 1860 Monachium 6:0

47e minuut.
Miszkiel speelt de bal door. Xiaoli heeft problemen om de bal te vangen. Xiaoli passt de bal in één keer door. Bajon rent richting de bal. Bajon haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Daar is Hernandez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhengtai rent richting de bal. Zhengtai met een sublieme pass. Bajon rent richting de bal. Bajon schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Inworp. Mena komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Leo rent richting de bal. Leo passt de bal met de wreef. Bajon rent richting de bal. Bajon haalt uit met een fantastische trap. Popchev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dymano Michałowice - TSV 1860 Monachium 7:0

58e minuut.
Mena passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lăpuşte de bal. Lăpuşte passt de bal met de wreef. Xiaoli is nu in balbezit. Xiaoli schiet op doel. Popchev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Kowalski kopt de bal weg. Domján rent richting de bal. Domján geeft de bal voor. Bajon rent richting de bal. Bajon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Doeltrap. Variaş komt het veld opgelopen. Sikawa komt het veld opgelopen. Lanfrit komt het veld opgelopen. Diamandi komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Mena bereikt de bal nog maar net als eerste. Mena probeert naar een medespeler te passen. Leo speelt de bal door. Xiaoli rent richting de bal. Xiaoli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Sikawa is nu in balbezit. Sikawa speelt de bal door. Xiaoli rent richting de bal. Xiaoli schiet op doel. Popchev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dymano Michałowice - TSV 1860 Monachium 8:0

64e minuut.
Variaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Borodycz onderschept slim de pass. Borodycz speelt de bal door. Bajon is nu in balbezit. Bajon haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Domján passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Leo de bal onder controle te krijgen. Xiaoli met een sublieme pass. Bajon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajon schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Herman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tolun bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanfrit bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanfrit schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Mena probeert de bal met de borst te controleren. Baldrighi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mena is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vladimirov met een snel genomen vrije trap. Bajon controleert de bal met de borst. Bajon haalt uit met een fantastische trap. Popchev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dymano Michałowice - TSV 1860 Monachium 9:0

76e minuut.
Leo geeft de bal voor. O`Hare kan de bal niet met de borst controleren. Bajon is nu in balbezit. Bajon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dymano Michałowice - TSV 1860 Monachium 10:0

77e minuut.
Xiaoli rent richting de bal. Lanfrit onderschept slim de pass. Leo met een sublieme pass. Bajon is nu in balbezit. Bajon draait met de bal, schiet en ... Popchev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Na een snelle pass probeert O`Hare de bal onder controle te krijgen. Moro kopt de bal weg. Herman is nu in balbezit. Diamandi onderschept slim de pass. Diamandi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Veit speelt de bal door. Mena is nu in balbezit. Bajon geeft de bal voor. Xiaoli is nu in balbezit. Xiaoli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dymano Michałowice - TSV 1860 Monachium 11:0

90e minuut.
Herman geeft een lange en hoge pass. Inworp. Domján zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Diamandi is nu in balbezit. Diamandi geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dymano Michałowice 30%, TSV 1860 Monachium 70%.
Dymano Michałowice - TSV 1860 Monachium 11:0