Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gyf lubliniec świrusy
nowa Tactiek 2sx
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.7 gemiddelde waardering 35
zwak Schieten matig
slecht Passen redelijk
matig Verdedigen zwak


12e minuut.
Mierzwiński geeft een lange en hoge pass. Inworp. Aşkan met een snelle inworp. Heij is nu in balbezit. Heij geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Pietras is nu in balbezit. Pietras geeft een lange en hoge pass. Daar is Mierzwiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İşkodra is nu in balbezit. İşkodra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Pietras kopt de bal weg. Strzałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Knapík tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Knapík krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gyf lubliniec 69%, świrusy 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gyf lubliniec - świrusy 0:0

46e minuut.
Mormocea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mormocea geeft een lange en hoge pass. Kotecki heeft problemen om de bal te vangen. İşkodra bereikt de bal nog maar net als eerste. İşkodra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Pietras geeft een lange en hoge pass. Knapík is nu in balbezit. Fernández Somoza speelt de bal door. Mormocea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mormocea schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Fernández Somoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Somoza met een sublieme pass. Pietras rent richting de bal. Pietras geeft een lange en hoge pass. İşkodra maakt een snoekduik en kopt de bal. Pieniążek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Aşkan is nu in balbezit. Aşkan geeft een hoge lob. İşkodra rent richting de bal. İşkodra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gyf lubliniec 67%, świrusy 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gyf lubliniec - świrusy 0:0