Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Escapology Akademia Zła FC
407 Tactiek 532
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
38 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.6 gemiddelde waardering 26.6
formidabel Schieten matig
goed Passen slecht
goed Verdedigen matig


1e minuut.
Cruzado geeft de bal voor. Klungelig pakt Hrenciuc de bal. Wigura rent richting de bal. Hrenciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrenciuc draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Cruzado is nu in balbezit. Thiebaut rent richting de bal. Cruzado geeft een hoge lob. Hrenciuc is nu in balbezit. Hrenciuc draait met de bal, schiet en ... Dyguła verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Antoś rent richting de bal. Faliński rent richting de bal. Cruzado maakt een afschuwelijke overtreding. Cruzado krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Kodiat bereikt de bal nog maar net als eerste. Kodiat geeft de bal voor. Wigura is nu in balbezit. Daar is Wigura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wigura haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Escapology - Akademia Zła FC 1:0

12e minuut.
Chwadeńczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wigura verovert de bal door een tackle van achteren. Kłusek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wigura onderschept slim de pass. Wigura draait met de bal, schiet en ... Dyguła verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hrenciuc rent richting de bal. Hrenciuc schiet op doel. Dyguła probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Drouin geeft de bal voor. Genca kopt de bal weg. Hrenciuc is nu in balbezit. Hrenciuc haalt uit met een fantastische trap. Dyguła werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Escapology - Akademia Zła FC 2:0

18e minuut.
Hrenciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrenciuc passt de bal met de wreef. Genca speelt de bal door. Wigura rent richting de bal. Wigura schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Dyguła maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Daar is Chwadeńczuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wigura is nu in balbezit. Wigura schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Dyguła trapt de bal weg. Machnacki kopt de bal weg. Klungelig pakt Chwadeńczuk de bal. Wigura is nu in balbezit. Wigura haalt uit met een fantastische trap. Dyguła bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Machnacki zal de hoekschop nemen. Hrenciuc rent richting de bal. Hrenciuc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Escapology - Akademia Zła FC 3:0

23e minuut.
Chwadeńczuk met een sublieme pass. Wigura bereikt de bal nog maar net als eerste. Wigura geeft de bal voor. Hrenciuc rent richting de bal. Hrenciuc haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Thiebaut is nu in balbezit. Faliński verovert de bal door een tackle van achteren. Thiebaut tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Thiebaut krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Popek heeft problemen om de bal te vangen. Hrenciuc is nu in balbezit. Wigura bereikt de bal nog maar net als eerste. Wigura schiet op doel. Dyguła probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Escapology - Akademia Zła FC 4:0

27e minuut.
Kłusek rent richting de bal. Genca verovert de bal door een tackle van achteren. Genca probeert naar een medespeler te passen. Wigura rent richting de bal. Wigura draait met de bal, schiet en ... Dyguła verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hrenciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrenciuc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Escapology - Akademia Zła FC 5:0

29e minuut.
Cruzado passt de bal in één keer door. Wigura rent richting de bal. Wigura passt de bal zonder na te denken. Hrenciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrenciuc draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Genca kopt de bal weg. Wigura rent richting de bal. Wigura passt de bal zonder na te denken. Hrenciuc rent richting de bal. Hrenciuc schiet op doel. Dyguła verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hrenciuc is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Escapology - Akademia Zła FC 6:0

38e minuut.
Abdu Yuseen is nu in balbezit. Abdu Yuseen geeft de bal voor. Hrenciuc is nu in balbezit. Hrenciuc schiet op doel. Dyguła werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Chwadeńczuk rent richting de bal. Wigura verovert de bal door een tackle van achteren. Wigura passt de bal zonder na te denken. Hrenciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrenciuc haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Antoś verovert de bal door een tackle van achteren. Antoś speelt de bal door. Faliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Faliński draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Drouin de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Toczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Toczek passt de bal zonder na te denken. Həsənov rent richting de bal. Həsənov haalt uit met een fantastische trap. Wordamski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Escapology - Akademia Zła FC 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Escapology 37%, Akademia Zła FC 63%.
FC Escapology - Akademia Zła FC 6:1

48e minuut.
Stoch geeft een hoge lob. Wigura rent richting de bal. Halesin verovert de bal door een tackle van achteren. Hrenciuc rent richting de bal. Hrenciuc schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Kodiat geeft een lange en hoge pass. Hrenciuc kopt de bal weg. Chwadeńczuk heeft problemen om de bal te vangen. Wigura bereikt de bal nog maar net als eerste. Wigura draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Halesin geeft een lange en hoge pass. Kodiat bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieprzęć begaat een overtreding. Wieprzęć krijgt een gele kaart. Kodiat is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kodiat zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hrenciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrenciuc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Escapology - Akademia Zła FC 7:1

55e minuut.
Wigura passt de bal in één keer door. Cruzado rent richting de bal. Cruzado passt de bal zonder na te denken. Hrenciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrenciuc haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hrenciuc rent richting de bal. Hrenciuc schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Escapology - Akademia Zła FC 8:1

57e minuut.
Cruzado speelt de bal door. Genca bereikt de bal nog maar net als eerste. Genca speelt de bal door. Wigura rent richting de bal. Wigura haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Halesin bereikt de bal nog maar net als eerste. Halesin geeft een hoge lob. Genca kopt de bal weg. Hrenciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrenciuc schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Popek bereikt de bal nog maar net als eerste. Popek geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Drouin de bal onder controle te krijgen. Həsənov is nu in balbezit. Həsənov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Machnacki rent richting de bal. Machnacki met een sublieme pass. Popek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wigura rent richting de bal. Wigura haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Halesin onderschept slim de pass. Halesin geeft de bal voor. Machnacki kopt de bal weg. Wigura heeft problemen om de bal te vangen. Wigura haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hrenciuc is nu in balbezit. Halesin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hrenciuc raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Cruzado neemt zijn aanloop.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Machnacki rent richting de bal. Machnacki passt de bal in één keer door. Wigura rent richting de bal. Wigura haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Wordamski trapt de bal weg. Kłusek met een sublieme pass. Halesin probeert de bal aan de voet te houden. Hrenciuc rent richting de bal. Hrenciuc schiet op doel. Dyguła bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Genca neemt de hoekschop. Hrenciuc krijgt zijn hoofd ertegen. Dyguła verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Hrenciuc rent richting de bal. Hrenciuc schiet op doel. Halesin probeert de bal aan de voet te houden. Cruzado geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Escapology - Akademia Zła FC 9:1

85e minuut.
Chwadeńczuk geeft een lange en hoge pass. Həsənov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Drouin. Drouin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Escapology 31%, Akademia Zła FC 69%.
FC Escapology - Akademia Zła FC 9:1