Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TSV 1860 Monachium świrusy
532 Tactiek 2sx
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 7
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
35.8 gemiddelde waardering 38.5
redelijk Schieten redelijk
slecht Passen goed
solide Verdedigen zwak


3e minuut.
Veit met de inworp. Hernandez is nu in balbezit. Bartniak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hernandez raakt geblesseerd tijdens het duel. Hernandez kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Herman rent richting de bal. Herman passt de bal met de wreef. Tolun is nu in balbezit. Tolun haalt uit met een fantastische trap. Daar is Bachramis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Fernández Somoza probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pietras de bal. Pietras passt de bal in één keer door. Mormocea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mormocea draait met de bal, schiet en ... Popchev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Heij geeft een lange en hoge pass. Mormocea bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldrighi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baldrighi krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Hernandez probeert de bal aan de voet te houden. Bartniak rent richting de bal. Bartniak passt de bal met de wreef. Pietras rent richting de bal. Pietras geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Baldrighi onderschept slim de pass. Kowalski is nu in balbezit. Fernández Somoza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fernández Somoza krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Bartniak passt de bal zonder na te denken. Daar is Pietras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pietras passt de bal zonder na te denken. İşkodra rent richting de bal. İşkodra schiet op doel. Popchev bokst de bal weg.

43e minuut.
Heij is nu in balbezit. Heij probeert naar een medespeler te passen. İşkodra rent richting de bal. İşkodra schiet op doel. Popchev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV 1860 Monachium - świrusy 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TSV 1860 Monachium 54%, świrusy 46%.
TSV 1860 Monachium - świrusy 0:1

50e minuut.
Baldrighi is nu in balbezit. Heij begaat een overtreding. Baldrighi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Veit zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tolun is nu in balbezit. Tolun haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Herman met een sublieme pass. Tolun rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Retelewski ... Strafschop! Retelewski krijgt een gele kaart. Tolun raakt geblesseerd tijdens het duel. Hernandez legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Frantík werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TSV 1860 Monachium - świrusy 1:1

68e minuut.
Heij geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pietras de bal. Fernández Somoza met een sublieme pass. Knapík rent richting de bal. Knapík haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Herman geeft een lange en hoge pass. Bachramis kopt de bal weg. Kowalski heeft problemen om de bal te vangen. Tolun rent richting de bal. Tolun draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Mormocea rent richting de bal. O`Hare rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mormocea. O`Hare wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. O`Hare kan niet meer verder spelen. Lanfrit komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TSV 1860 Monachium 41%, świrusy 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TSV 1860 Monachium - świrusy 1:1