Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-09 20:38
  • Competitiewedstrijd: Liga V.206 [del]
  • Stadion: Fred Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 18363
Akademia Zła FC Dąb Katowice
532 Tactiek D_A_B
52% Balbezit 48%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.5 gemiddelde waardering 43.8
average Schieten good
poor Passen good
weak Verdedigen average


5e minuut.
Klungelig pakt Halesin de bal. Fidler bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Halesin ... Strafschop! Halesin krijgt een gele kaart. Fidler raakt geblesseerd tijdens het duel. Nowik legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Dyguła bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Zła FC - Dąb Katowice 0:1

9e minuut.
Bejnierowicz kopt de bal weg. Nowik probeert de bal aan de voet te houden. Fidler bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidler draait met de bal, schiet en ... Dyguła probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Zła FC - Dąb Katowice 0:2

13e minuut.
Fidler passt de bal in één keer door. Nowik probeert de bal aan de voet te houden. Fidler is nu in balbezit. Fidler schiet op doel. Dyguła maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Zła FC - Dąb Katowice 0:3

14e minuut.
Balak probeert naar een medespeler te passen. Müür rent richting de bal. Müür speelt de bal door. Nowik bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowik haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Bejnierowicz is nu in balbezit. Bejnierowicz met een sublieme pass. Toczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidler verovert de bal door een tackle van achteren. Fidler draait met de bal, schiet en ... Dyguła kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nowik is nu in balbezit. Nowik draait met de bal, schiet en ... Dyguła probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Zła FC - Dąb Katowice 0:4

29e minuut.
Müür geeft een lange en hoge pass. Nowik kopt de bal weg. Fidler rent richting de bal. Fidler haalt uit met een fantastische trap. Dyguła werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Zła FC - Dąb Katowice 0:5

32e minuut.
Müür geeft een lange en hoge pass. Halesin rent richting de bal. Halesin geeft een hoge lob. Grenier geeft een lange en hoge pass. Nowik krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Nowik onderschept slim de pass. Chwadeńczuk is nu in balbezit. Nowik verovert de bal door een tackle van achteren. Nowik schiet op doel. Dyguła werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Zła FC - Dąb Katowice 0:6

44e minuut.
Dutka speelt de bal door. Fidler bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidler passt de bal zonder na te denken. Nowik bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akademia Zła FC 71%, Dąb Katowice 29%.
Akademia Zła FC - Dąb Katowice 0:6

49e minuut.
Nowik bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowik passt de bal met de wreef. Fidler bereikt de bal nog maar net als eerste. Grenier rent richting de bal. Grenier schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Halesin geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Balak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grenier bereikt de bal nog maar net als eerste. Grenier geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Hagi geeft een hoge lob. Nowik kopt de bal weg. Halesin rent richting de bal. Fidler is nu in balbezit. Fidler draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Zła FC - Dąb Katowice 0:7

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wieprzęć met de inworp. Faliński geeft een hoge lob. Həsənov krijgt zijn hoofd ertegen. Mordel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Zła FC - Dąb Katowice 1:7

68e minuut.
Fidler probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nowik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faliński maakt een afschuwelijke overtreding. Faliński krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Inworp. Balak met een snelle inworp. Grenier rent richting de bal. Grenier geeft een hoge lob. Fidler maakt een snoekduik en kopt de bal. Dyguła probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Melon speelt de bal door. Grenier speelt de bal door. Fidler is nu in balbezit. Fidler schiet op doel. Dyguła werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Zła FC - Dąb Katowice 1:8

86e minuut.
Müür met de inworp. Grenier speelt de bal door. Fidler bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowik rent richting de bal. Nowik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Melon onderschept slim de pass. Müür onderschept slim de pass. Müür probeert naar een medespeler te passen. Nowik rent richting de bal. Nowik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Zła FC - Dąb Katowice 1:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akademia Zła FC 60%, Dąb Katowice 40%.
Akademia Zła FC - Dąb Katowice 1:9