Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dąb Katowice Akademia Zła FC
D_A_B Tactiek 532
50% Balbezit 50%
34% Spel op eigen helft 66%
25 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.1 gemiddelde waardering 27
solide Schieten matig
solide Passen slecht
redelijk Verdedigen matig


1e minuut.
Turvas geeft een lange en hoge pass. Nowik kopt de bal weg. Fidler is nu in balbezit. Fidler schiet op doel. Dyguła probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dąb Katowice - Akademia Zła FC 1:0

3e minuut.
Inworp. Bejnierowicz met de inworp. Grenier geeft de bal voor. Daar is Fidler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fidler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Kuńczak geeft een lange en hoge pass. Bejnierowicz met een sublieme pass. Müür is nu in balbezit. Müür haalt uit met een fantastische trap. Dyguła werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dąb Katowice - Akademia Zła FC 2:0

7e minuut.
Inworp. Müür met de inworp. Zambrzycki speelt de bal door. Fidler rent richting de bal. Fidler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Turvas rent richting de bal. Faliński verovert de bal door een tackle van achteren. Faliński passt de bal in één keer door. Antoś rent richting de bal. Antoś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dąb Katowice - Akademia Zła FC 2:1

13e minuut.
Daar is Halesin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nowik kopt de bal weg. Fidler is nu in balbezit. Fidler schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dąb Katowice - Akademia Zła FC 3:1

14e minuut.
Bejnierowicz met de inworp. Grenier bereikt de bal nog maar net als eerste. Grenier geeft een hoge lob. Fidler springt en kopt de bal. Halesin heeft problemen om de bal te vangen. Dyguła bokst de bal weg.

17e minuut.
Müür is nu in balbezit. Chwadeńczuk is nu in balbezit. Müür onderschept slim de pass. Müür geeft een lange en hoge pass. Nowik maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Zambrzycki met een snelle inworp. Müür rent richting de bal. Müür geeft een hoge lob. Nowik maakt een snoekduik en kopt de bal. Dyguła maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dąb Katowice - Akademia Zła FC 4:1

23e minuut.
Müür probeert naar een medespeler te passen. Halesin bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowik onderschept slim de pass. Nowik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dąb Katowice - Akademia Zła FC 5:1

28e minuut.
Toczek probeert naar een medespeler te passen. Zambrzycki probeert de bal met de borst te controleren. Zambrzycki passt de bal zonder na te denken. Fidler rent richting de bal. Fidler schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Müür passt de bal zonder na te denken. Fidler is nu in balbezit. Fidler probeert naar een medespeler te passen. Nowik bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowik schiet op doel. Dyguła bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Grenier heeft problemen om de bal te vangen. Nowik is nu in balbezit. Nowik draait met de bal, schiet en ... Halesin probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dąb Katowice - Akademia Zła FC 6:1

42e minuut.
Bejnierowicz passt de bal in één keer door. Müür rent richting de bal. Müür passt de bal in één keer door. Nowik rent richting de bal. Nowik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Dąb Katowice - Akademia Zła FC 7:1

45e minuut.
Zambrzycki passt de bal in één keer door. Grenier rent richting de bal. Grenier passt de bal zonder na te denken. Fidler rent richting de bal. Fidler schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dąb Katowice - Akademia Zła FC 8:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dąb Katowice 31%, Akademia Zła FC 69%.
Dąb Katowice - Akademia Zła FC 8:1

49e minuut.
Kuńczak geeft een lange en hoge pass. Halesin heeft problemen om de bal te vangen. Fidler bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidler draait met de bal, schiet en ... Dyguła werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Müür rent richting de bal. Müür probeert naar een medespeler te passen. Nowik rent richting de bal. Nowik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dąb Katowice - Akademia Zła FC 9:1

81e minuut.
Grenier geeft een lange en hoge pass. Bejnierowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nowik rent richting de bal. Nowik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dąb Katowice - Akademia Zła FC 10:1

85e minuut.
Grenier is nu in balbezit. Grenier passt de bal zonder na te denken. Fidler is nu in balbezit. Fidler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dąb Katowice 38%, Akademia Zła FC 62%.
Dąb Katowice - Akademia Zła FC 10:1