Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TSV 1860 Monachium FC Escapology
532 Tactiek 407
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
3 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.8 gemiddelde waardering 42.8
goed Schieten goed
zwak Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


5e minuut.
Genca is nu in balbezit. Genechten is nu in balbezit. Genca verovert de bal door een tackle van achteren. Genca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Cabrele bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrele passt de bal in één keer door. Genca is nu in balbezit. Genca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TSV 1860 Monachium - FC Escapology 0:1

7e minuut.
Genca raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hawksbey komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TSV 1860 Monachium 46%, FC Escapology 54%.
TSV 1860 Monachium - FC Escapology 0:1

48e minuut.
Drouin onderschept slim de pass. Drouin geeft een hoge lob. Hrenciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrenciuc haalt uit met een fantastische trap. Popchev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV 1860 Monachium - FC Escapology 0:2

53e minuut.
Cruzado geeft de bal voor. Nuotio heeft problemen om de bal te vangen. Nuotio probeert naar een medespeler te passen. Hrenciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrenciuc draait met de bal, schiet en ... Popchev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lanfrit komt het veld opgelopen. Variaş komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Kodiat is nu in balbezit. Kodiat geeft de bal voor. Lanfrit probeert naar een medespeler te passen. Variaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Variaş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Cruzado kopt de bal weg. Nuotio bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuotio passt de bal met de wreef. Hrenciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrenciuc draait met de bal, schiet en ... Popchev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Lanfrit rent richting de bal. Abdu Yuseen geeft de bal voor. Nuotio geeft de bal voor. Hrenciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrenciuc schiet op doel. Popchev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV 1860 Monachium - FC Escapology 0:3

89e minuut.
Herman geeft een lange en hoge pass. Kodiat kopt de bal weg. Hawksbey bereikt de bal nog maar net als eerste. Hawksbey speelt de bal door. Hrenciuc rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV 1860 Monachium - FC Escapology 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TSV 1860 Monachium 57%, FC Escapology 43%.
TSV 1860 Monachium - FC Escapology 0:4