Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manchester United ROCHDALE CF
spartakus Tactiek zsc
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
14 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.3 gemiddelde waardering 55.4
solide Schieten formidabel
solide Passen zeer goed
solide Verdedigen solide


4e minuut.
Camara met een sublieme pass. Olmedo is nu in balbezit. Olmedo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Fininho de bal. Fininho haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Gardon passt de bal met de wreef. Olmedo rent richting de bal. Olmedo met een sublieme pass. Erb rent richting de bal. Erb haalt uit met een fantastische trap. Kobeszko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Fininho is nu in balbezit. Fininho passt de bal met de wreef. Erb rent richting de bal. Erb haalt uit met een fantastische trap. Zéfiro probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Illán bereikt de bal nog maar net als eerste. Camara verovert de bal door een tackle van achteren. Gardon met een sublieme pass. Erb bereikt de bal nog maar net als eerste. Erb schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Gellei bereikt de bal nog maar net als eerste. Gellei geeft een lange en hoge pass. Cottini rent richting de bal. Cottini geeft de bal voor. Erb krijgt zijn hoofd ertegen. Kobeszko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Buchnajzer probeert naar een medespeler te passen. Szuprytowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szuprytowski speelt de bal door. Wirtek rent richting de bal. Wirtek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Estevão probeert naar een medespeler te passen. Osmajić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gellei de bal. Wirtek onderschept slim de pass. Wirtek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Cottini met een sublieme pass. Klungelig pakt Gellei de bal. Cottini geeft een lange en hoge pass. Erb rent richting de bal. Erb schiet op doel. Kobeszko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Olmedo is nu in balbezit. Olmedo passt de bal in één keer door. Cottini speelt de bal door. Erb rent richting de bal. Erb haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester United 58%, ROCHDALE CF 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Manchester United - ROCHDALE CF 0:0

46e minuut.
Mergiu komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Osmajić passt de bal in één keer door. Szuprytowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Petekkaya verovert de bal door een tackle van achteren. Mergiu verovert de bal door een tackle van achteren. Mergiu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Olmedo kopt de bal weg. Daar is Illán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petekkaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Illán onderschept slim de pass. Illán haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Gardon probeert naar een medespeler te passen. Cottini probeert naar een medespeler te passen. Fininho is nu in balbezit. Fininho draait met de bal, schiet en ... Kobeszko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - ROCHDALE CF 0:1

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szarvas komt het veld opgelopen. Gos komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Buchnajzer is nu in balbezit. Erb verovert de bal door een tackle van achteren. Erb probeert naar een medespeler te passen. Fininho bereikt de bal nog maar net als eerste. Fininho haalt uit met een fantastische trap. Kobeszko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester United 45%, ROCHDALE CF 55%.
Manchester United - ROCHDALE CF 0:1