Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kulawi Manchester United
nowa! Tactiek spartakus
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
43.8 gemiddelde waardering 52.7
goed Schieten solide
goed Passen zeer goed
redelijk Verdedigen goed


32e minuut.
Pierniczak kopt de bal weg. Winge heeft problemen om de bal te vangen. Winge geeft een lange en hoge pass. Mały probeert de bal met de borst te controleren. Mały haalt uit met een fantastische trap. Kobeszko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Estevão met een sublieme pass. Daar is Osmajić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osmajić met een sublieme pass. Wirtek rent richting de bal. Wirtek haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Jędrzejczak onderschept slim de pass. Jędrzejczak probeert naar een medespeler te passen. Liiv probeert naar een medespeler te passen. Daar is Wirtek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wirtek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kulawi - Manchester United 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kulawi 54%, Manchester United 46%.
FC Kulawi - Manchester United 0:1

56e minuut.
Hookana kopt de bal weg. Klungelig pakt Mały de bal. Liiv probeert naar een medespeler te passen. Mały is nu in balbezit. Mały draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vorobeľ komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Liiv rent richting de bal. Liiv passt de bal zonder na te denken. Illán bereikt de bal nog maar net als eerste. Illán haalt uit met een fantastische trap. Serbanescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Winge met de inworp. Borges probeert naar een medespeler te passen. Vorobeľ bereikt de bal nog maar net als eerste. Vorobeľ draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Osmajić rent richting de bal. Osmajić met een sublieme pass. Wirtek rent richting de bal. Wirtek draait met de bal, schiet en ... Serbanescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kulawi - Manchester United 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kulawi 53%, Manchester United 47%.
FC Kulawi - Manchester United 0:2