Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wagabunda Sopot Karlikowo Manchester United
Amber Chmielowy Tactiek spartakus
47% Balbezit 53%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 31
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
34.9 gemiddelde waardering 52.3
matig Schieten solide
redelijk Passen zeer goed
matig Verdedigen redelijk


4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Estevão met de inworp. Liiv geeft de bal voor. Wirtek is nu in balbezit. Wirtek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Varisani bereikt de bal nog maar net als eerste. Estevão onderschept slim de pass. Estevão passt de bal in één keer door. Mergiu rent richting de bal. Mergiu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Luśnia passt de bal in één keer door. Rapali heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Liiv. Liiv krijgt een gele kaart.

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kobeszko trapt de bal weg. Estevão speelt de bal door. Mergiu rent richting de bal. Mergiu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Liiv passt de bal in één keer door. Kaloshev bereikt de bal nog maar net als eerste. Illán onderschept slim de pass. Wirtek is nu in balbezit. Wirtek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Inworp. Osmajić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Liiv probeert naar een medespeler te passen. Mergiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mergiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wagabunda Sopot Karlikowo - Manchester United 0:1

19e minuut.
Buchnajzer onderschept slim de pass. Buchnajzer probeert naar een medespeler te passen. Estevão bereikt de bal nog maar net als eerste. Estevão geeft een lange en hoge pass. Wirtek is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Wagabunda Sopot Karlikowo - Manchester United 0:2

22e minuut.
Luśnia bereikt de bal nog maar net als eerste. Liiv onderschept slim de pass. Liiv speelt de bal door. Illán rent richting de bal. Illán draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Kaloshev geeft een lange en hoge pass. Illán bereikt de bal nog maar net als eerste. Illán passt de bal met de wreef. Mergiu heeft problemen om de bal te vangen. Mergiu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Estevão passt de bal zonder na te denken. Varisani bereikt de bal nog maar net als eerste. Mergiu onderschept slim de pass. Mergiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wagabunda Sopot Karlikowo - Manchester United 0:3

32e minuut.
Wirtek is nu in balbezit. Kaloshev verovert de bal door een tackle van achteren. Kaloshev geeft een hoge lob. Illán bereikt de bal nog maar net als eerste. Illán draait met de bal, schiet en ... Aguilera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Liiv onderschept slim de pass. Liiv geeft een lange en hoge pass. Illán kopt de bal weg. Wirtek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wirtek schiet op doel. Aguilera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Varisani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mergiu is nu in balbezit. Mergiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wagabunda Sopot Karlikowo - Manchester United 0:4

38e minuut.
Estevão passt de bal in één keer door. Mergiu is nu in balbezit. Montejo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Montejo naar de kleedkamers voor een vroege douche. Mergiu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Liiv met een snel genomen vrije trap. Illán rent richting de bal. Illán draait met de bal, schiet en ... Aguilera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wagabunda Sopot Karlikowo - Manchester United 0:5

43e minuut.
Luśnia bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchnajzer onderschept slim de pass. Buchnajzer geeft een lange en hoge pass. Mergiu rent richting de bal. Mergiu schiet op doel. Aguilera bokst de bal weg. Wirtek heeft problemen om de bal te vangen. Wirtek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wagabunda Sopot Karlikowo - Manchester United 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wagabunda Sopot Karlikowo 69%, Manchester United 31%.
Wagabunda Sopot Karlikowo - Manchester United 0:6

47e minuut.
Estevão geeft een lange en hoge pass. Wirtek kopt de bal weg. Daar is Mergiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Illán bereikt de bal nog maar net als eerste. Illán haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wirtek is nu in balbezit. Wirtek schiet op doel. Aguilera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Illán is nu in balbezit. Komora is nu in balbezit. Illán verovert de bal door een tackle van achteren. Illán draait met de bal, schiet en ... Aguilera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wagabunda Sopot Karlikowo - Manchester United 0:7

51e minuut.
Cernat bereikt de bal nog maar net als eerste. Illán onderschept slim de pass. Illán probeert naar een medespeler te passen. Mergiu rent richting de bal. Mergiu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Varisani speelt de bal door. Estevão bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Varisani. Estevão wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Estevão kan niet meer verder spelen. Cicarelli komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Wirtek heeft problemen om de bal te vangen. Osmajić is nu in balbezit. Osmajić speelt de bal door. Wirtek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wirtek draait met de bal, schiet en ... Aguilera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Cernat onderschept slim de pass. Cernat met een sublieme pass. Rapali heeft problemen om de bal te vangen. Rapali schiet op doel. Buchnajzer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kobeszko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Liiv geeft een lange en hoge pass. Mergiu kopt de bal weg. Wirtek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wirtek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Wagabunda Sopot Karlikowo - Manchester United 0:8

66e minuut.
Aguilera met een sublieme pass. Cicarelli kopt de bal weg. Mergiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Illán rent richting de bal. Illán schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Wirtek verovert de bal door een tackle van achteren. Wirtek passt de bal met de wreef. Illán rent richting de bal. Illán schiet op doel. Aguilera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wagabunda Sopot Karlikowo - Manchester United 0:9

73e minuut.
Osmajić passt de bal in één keer door. Wirtek heeft problemen om de bal te vangen. Kaloshev is nu in balbezit. Wirtek verovert de bal door een tackle van achteren. Wirtek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Rapali bereikt de bal nog maar net als eerste. Zéfiro verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Liiv de bal. Liiv geeft een hoge lob. Wirtek bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Wagabunda Sopot Karlikowo - Manchester United 0:10

82e minuut.
Wirtek rent richting de bal. Wirtek passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Varisani de bal. Mergiu is nu in balbezit. Mergiu draait met de bal, schiet en ... Aguilera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Mergiu verovert de bal door een tackle van achteren. Cernat verovert de bal door een tackle van achteren. Cicarelli verovert de bal door een tackle van achteren. Cicarelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Kaloshev is nu in balbezit. Kaloshev geeft een hoge lob. Cernat met een sublieme pass. Rapali is nu in balbezit. Rapali haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wagabunda Sopot Karlikowo 69%, Manchester United 31%.
Wagabunda Sopot Karlikowo - Manchester United 0:10