Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC.Umysły FC Rapid Jelonki
rzarza Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
25% Spel op eigen helft 75%
23 Doelpogingen 0
4 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.1 gemiddelde waardering 21.7
goed Schieten slecht
solide Passen slecht
redelijk Verdedigen zwak


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Niţulescu met de inworp. Buszta geeft een hoge lob. Bonnaud springt en kopt de bal. Śmietanka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Umysły - FC Rapid Jelonki 1:0

5e minuut.
Buszta met de inworp. Placek geeft een lange en hoge pass. Wabik kopt de bal weg. Daar is Bonnaud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonnaud schiet op doel. Śmietanka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Umysły - FC Rapid Jelonki 2:0

12e minuut.
Garcés bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcés speelt de bal door. Klungelig pakt Buszta de bal. Buszta geeft een lange en hoge pass. Bonnaud maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Sztramko passt de bal zonder na te denken. Garcés is nu in balbezit. Garcés probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bonnaud de bal. Bonnaud schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Umysły - FC Rapid Jelonki 3:0

20e minuut.
Tadejewski met een sublieme pass. Kudláček geeft de bal voor. Buszta probeert naar een medespeler te passen. Bonnaud is nu in balbezit. Bonnaud haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Topolewski rent richting de bal. Garcés verovert de bal door een tackle van achteren. Garcés passt de bal in één keer door. Bonnaud is nu in balbezit. Bonnaud haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Rumun kopt de bal weg. Wabik geeft een hoge lob. Wolwowicz rent richting de bal. Bonnaud verovert de bal door een tackle van achteren. Bonnaud schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Umysły - FC Rapid Jelonki 4:0

34e minuut.
Garcés verovert de bal door een tackle van achteren. Garcés probeert naar een medespeler te passen. Wabik speelt de bal door. Bonnaud is nu in balbezit. Bonnaud haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Klungelig pakt Placek de bal. Placek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Manuszak de bal. Bonnaud is nu in balbezit. Bonnaud schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Garcés speelt de bal door. Buszta rent richting de bal. Buszta passt de bal zonder na te denken. Bonnaud heeft problemen om de bal te vangen. Bonnaud draait met de bal, schiet en ... Śmietanka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Umysły - FC Rapid Jelonki 5:0

43e minuut.
Placek probeert naar een medespeler te passen. Buszta rent richting de bal. Buszta geeft een hoge lob. Bonnaud krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Martyniuk de bal. Śmietanka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Inworp. Wabik met de inworp. Garcés rent richting de bal. Garcés geeft de bal voor. Bonnaud is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Umysły - FC Rapid Jelonki 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Umysły 25%, FC Rapid Jelonki 75%.
FC.Umysły - FC Rapid Jelonki 6:0

46e minuut.
Tadejewski rent richting de bal. Garcés onderschept slim de pass. Garcés geeft de bal voor. Klungelig pakt Bonnaud de bal. Bonnaud draait met de bal, schiet en ... Paal!

52e minuut.
Topolewski geeft een hoge lob. Wolwowicz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bonnaud. Bonnaud krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Śmietanka speelt de bal door. Garcés kopt de bal weg. Jakubek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonnaud onderschept slim de pass. Bonnaud draait met de bal, schiet en ... Śmietanka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Umysły - FC Rapid Jelonki 7:0

60e minuut.
Garcés passt de bal met de wreef. Martyniuk rent richting de bal. Bonnaud onderschept slim de pass. Bonnaud draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Umysły - FC Rapid Jelonki 8:0

74e minuut.
Manuszak rent richting de bal. Manuszak geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Niţulescu met de inworp. Buszta geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Sztramko probeert de bal aan de voet te houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Niţulescu met de inworp. Buszta is nu in balbezit. Buszta geeft een hoge lob. Śmietanka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Topolewski kopt de bal weg. Jakubek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bonnaud. Bonnaud krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

89e minuut.
Placek kopt de bal weg. Rumun bereikt de bal nog maar net als eerste. Wabik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wabik krijgt een gele kaart. Rumun is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jakubek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pulkowski is nu in balbezit. Garcés maakt een afschuwelijke overtreding. Garcés is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Umysły 26%, FC Rapid Jelonki 74%.
FC.Umysły - FC Rapid Jelonki 8:0