Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CCWDTEAM Npdl Bochnia
CCWD Tactiek nowa
38% Balbezit 62%
55% Spel op eigen helft 45%
0 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 16
25.2 gemiddelde waardering 49.3
weak Schieten solid
weak Passen good
weak Verdedigen excellent


7e minuut.
Doszko neemt vlug de vrije trap. Łętowski geeft een hoge lob. Waszkiewicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Hariton de bal. Hariton draait met de bal, schiet en ... Jakosz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Guzmán is nu in balbezit. Guzmán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CCWDTEAM - Npdl Bochnia 0:1

14e minuut.
Minuti is nu in balbezit. Minuti passt de bal in één keer door. Klepczarek rent richting de bal. Waszkiewicz is nu in balbezit. Waszkiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Guzmán stond buitenspel. Jakosz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Zdunek bereikt de bal nog maar net als eerste. Izbiński onderschept slim de pass. Izbiński geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Azeitona kopt de bal weg. Daar is Doszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waszkiewicz rent richting de bal. Waszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Jakosz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CCWDTEAM - Npdl Bochnia 0:2

20e minuut.
Kiepura met een sublieme pass. Waszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Waszkiewicz passt de bal in één keer door. Daar is Guzmán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guzmán draait met de bal, schiet en ... Jakosz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Minuti met een sublieme pass. Waszkiewicz is nu in balbezit. Waszkiewicz passt de bal zonder na te denken. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Nicoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Izbiński onderschept slim de pass. Izbiński met een sublieme pass. Hariton is nu in balbezit. Hariton haalt uit met een fantastische trap. Jakosz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Guzmán rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CCWDTEAM - Npdl Bochnia 0:3

29e minuut.
Waszkiewicz rent richting de bal. Waszkiewicz passt de bal in één keer door. Hariton is nu in balbezit. Hariton draait met de bal, schiet en ... Jakosz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CCWDTEAM - Npdl Bochnia 0:4

30e minuut.
Azeitona passt de bal met de wreef. Izbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Izbiński geeft een lange en hoge pass. Guzmán is nu in balbezit. Guzmán haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Doszko rent richting de bal. Minuti onderschept slim de pass. Minuti passt de bal in één keer door. Waszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Waszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CCWDTEAM - Npdl Bochnia 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CCWDTEAM 62%, Npdl Bochnia 38%.
CCWDTEAM - Npdl Bochnia 0:5

54e minuut.
Azeitona speelt de bal door. Minh Bắc bereikt de bal nog maar net als eerste. Podmagorski begaat een overtreding. Podmagorski krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Hariton met de inworp. Waszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Waszkiewicz geeft een hoge lob. Minuti is nu in balbezit. Minuti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Guzmán rent richting de bal. Guzmán haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Izbiński passt de bal in één keer door. Hariton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hariton speelt de bal door. Waszkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Waszkiewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Hariton geeft een lange en hoge pass. Daar is Bajda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Izbiński kopt de bal weg. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CCWDTEAM - Npdl Bochnia 0:6

64e minuut.
Daar is Bajda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiepura bereikt de bal nog maar net als eerste. Hariton verovert de bal door een tackle van achteren. Hariton schiet op doel. Jakosz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CCWDTEAM - Npdl Bochnia 0:7

67e minuut.
Minuti is nu in balbezit. Strejlau rent richting de bal. Minuti begaat een overtreding. Minuti krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Waszkiewicz rent richting de bal. Guzmán is nu in balbezit. Waszkiewicz is nu in balbezit. Waszkiewicz schiet op doel. Jakosz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CCWDTEAM - Npdl Bochnia 0:8

83e minuut.
Waszkiewicz passt de bal in één keer door. Izbiński rent richting de bal. Izbiński geeft de bal voor. Guzmán is nu in balbezit. Guzmán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CCWDTEAM - Npdl Bochnia 0:9

88e minuut.
Waszkiewicz is nu in balbezit. Waszkiewicz passt de bal met de wreef. Doszko heeft problemen om de bal te vangen. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CCWDTEAM 49%, Npdl Bochnia 51%.
CCWDTEAM - Npdl Bochnia 0:9