Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manchester United FC Rapid Jelonki
spartakus Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
19% Spel op eigen helft 81%
40 Doelpogingen 1
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 22.1
very good Schieten poor
very good Passen poor
adequate Verdedigen weak


1e minuut.
Estevão onderschept slim de pass. Estevão speelt de bal door. Osmajić geeft een hoge lob. Mergiu is nu in balbezit. Mergiu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Liiv probeert naar een medespeler te passen. Estevão rent richting de bal. Sztramko begaat een overtreding. Estevão raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Estevão kan niet meer verder spelen. Cicarelli komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Jakubek passt de bal zonder na te denken. Pulkowski is nu in balbezit. Met opzet legt Liiv zijn tegenspeler op de grond. Liiv krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Pulkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wolwowicz wilt de vrije trap nemen. Kobeszko speelt de bal door. Illán kopt de bal weg. Klungelig pakt Mergiu de bal. Mergiu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Cicarelli met een sublieme pass. Mergiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mergiu passt de bal zonder na te denken. Wirtek is nu in balbezit. Wirtek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Śmietanka trapt de bal weg van het doel. Cicarelli kopt de bal weg. Mergiu is nu in balbezit. Illán rent richting de bal. Illán haalt uit met een fantastische trap. Śmietanka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Martyniuk heeft problemen om de bal te vangen. Wirtek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wirtek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - FC Rapid Jelonki 1:0

19e minuut.
Liiv bereikt de bal nog maar net als eerste. Liiv passt de bal in één keer door. Cicarelli speelt de bal door. Liiv geeft een lange en hoge pass. Wirtek krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - FC Rapid Jelonki 2:0

24e minuut.
Tadejewski met een sublieme pass. Klungelig pakt Cicarelli de bal. Cicarelli passt de bal in één keer door. Wirtek is nu in balbezit. Wirtek draait met de bal, schiet en ... Śmietanka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Mergiu probeert de bal aan de voet te houden. Cicarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cicarelli passt de bal in één keer door. Mergiu rent richting de bal. Mergiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Jakubek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Illán rent richting de bal. Illán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - FC Rapid Jelonki 3:0

30e minuut.
Mikołajski geeft een hoge lob. Cicarelli kan de bal niet met de borst controleren. Cicarelli passt de bal met de wreef. Daar is Mergiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mergiu draait met de bal, schiet en ... Śmietanka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Wirtek is nu in balbezit. Illán met een sublieme pass. Mergiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mergiu haalt uit met een fantastische trap. Śmietanka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - FC Rapid Jelonki 4:0

34e minuut.
Osmajić met de inworp. Illán bereikt de bal nog maar net als eerste. Illán geeft een lange en hoge pass. Mergiu rent richting de bal. Mergiu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mikołajski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wolwowicz heeft problemen om de bal te vangen. Mergiu onderschept slim de pass. Mergiu schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Liiv passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Wirtek de bal. Illán is nu in balbezit. Wirtek is nu in balbezit. Wirtek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - FC Rapid Jelonki 5:0

45e minuut.
Osmajić heeft problemen om de bal te vangen. Osmajić geeft een hoge lob. Daar is Manuszak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mergiu rent richting de bal. Mergiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester United 20%, FC Rapid Jelonki 80%.
Manchester United - FC Rapid Jelonki 5:0

47e minuut.
Cicarelli geeft de bal voor. Martyniuk heeft problemen om de bal te vangen. Wirtek rent richting de bal. Illán bereikt de bal nog maar net als eerste. Illán draait met de bal, schiet en ... Śmietanka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Manuszak met een harde bal richting middenveld. Illán rent richting de bal. Illán passt de bal zonder na te denken. Wirtek rent richting de bal. Wirtek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - FC Rapid Jelonki 6:0

55e minuut.
Jakubek rent richting de bal. Osmajić verovert de bal door een tackle van achteren. Osmajić speelt de bal door. Mergiu rent richting de bal. Mergiu haalt uit met een fantastische trap. Śmietanka bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - FC Rapid Jelonki 7:0

61e minuut.
Osmajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmajić geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Rumun de bal onder controle te krijgen. Wirtek rent richting de bal. Wirtek draait met de bal, schiet en ... Śmietanka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Liiv passt de bal in één keer door. Illán is nu in balbezit. Illán passt de bal met de wreef. Wirtek rent richting de bal. Wirtek haalt uit met een fantastische trap. Śmietanka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Klungelig pakt Osmajić de bal. Osmajić speelt de bal door. Wirtek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wirtek speelt de bal door. Mergiu is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mergiu is nu in balbezit. Mergiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - FC Rapid Jelonki 8:0

79e minuut.
Mergiu rent richting de bal. Illán is nu in balbezit. Mergiu rent richting de bal. Mergiu draait met de bal, schiet en ... Śmietanka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - FC Rapid Jelonki 9:0

82e minuut.
Klungelig pakt Liiv de bal. Illán is nu in balbezit. Illán passt de bal in één keer door. Wirtek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wirtek draait met de bal, schiet en ... Śmietanka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Cicarelli geeft de bal voor. Osmajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmajić probeert naar een medespeler te passen. Mergiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mergiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - FC Rapid Jelonki 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester United 19%, FC Rapid Jelonki 81%.
Manchester United - FC Rapid Jelonki 10:0