Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Czerny Koń Blancos Madrid
Test Tactiek xxx
37% Balbezit 63%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
25.3 gemiddelde waardering 44.5
slecht Schieten solide
slecht Passen goed
slecht Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Sande met een sublieme pass. Tabak bereikt de bal nog maar net als eerste. Romankiewicz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Romankiewicz moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Romankiewicz schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

24e minuut.
Cigány bereikt de bal nog maar net als eerste. Cigány geeft een hoge lob. Avgoustakis kopt de bal weg. Tabak is nu in balbezit. Tabak haalt uit met een fantastische trap. Misierewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Hendrie is nu in balbezit. Avgoustakis met een sublieme pass. Tabak is nu in balbezit. Tabak haalt uit met een fantastische trap. Misierewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Czerny Koń - Blancos Madrid 0:1

27e minuut.
Łuszczyca geeft de bal voor. Cigány kopt de bal weg. Sande bereikt de bal nog maar net als eerste. Sande geeft de bal voor. Avgoustakis maakt een snoekduik en kopt de bal. Misierewicz bokst de bal weg.

33e minuut.
Łuszczyca heeft problemen om de bal te vangen. Sande bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabak rent richting de bal. Tabak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Sande geeft een lange en hoge pass. Daar is Avgoustakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hendrie bereikt de bal nog maar net als eerste. Avgoustakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Avgoustakis schiet op doel. Misierewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Na een snelle pass probeert Chełchowski de bal onder controle te krijgen. Kolasiński is nu in balbezit. Kolasiński speelt de bal door. Tabak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabak schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Doeltrap. Guguła trapt de bal weg. Hendrie kopt de bal weg. Tabak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabak haalt uit met een fantastische trap. Misierewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Misierewicz speelt de bal door. Hendrie is nu in balbezit. Hendrie probeert naar een medespeler te passen. Tabak is nu in balbezit. Tabak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czerny Koń 71%, Blancos Madrid 29%.
Czerny Koń - Blancos Madrid 0:1

47e minuut.
Guguła geeft de bal voor. Komorkiewicz kopt de bal weg. Kolasiński speelt de bal door. Tabak heeft problemen om de bal te vangen. Tabak haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Czerny Koń - Blancos Madrid 0:2

48e minuut.
Komorkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Chełchowski is nu in balbezit. Tabak verovert de bal door een tackle van achteren. Tabak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Łuszczyca kopt de bal weg. Sande speelt de bal door. Klungelig pakt Tabak de bal. Tabak schiet op doel. Misierewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czerny Koń - Blancos Madrid 0:3

54e minuut.
Chełchowski rent richting de bal. Hendrie onderschept slim de pass. Hendrie speelt de bal door. Tabak rent richting de bal. Tabak schiet op doel. Misierewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Avgoustakis rent richting de bal. Avgoustakis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Czerny Koń - Blancos Madrid 0:4

56e minuut.
Sande kopt de bal weg. Tabak is nu in balbezit. Hendrie bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabak is nu in balbezit. Tabak haalt uit met een fantastische trap. Misierewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wojnicki rent richting de bal. Wojnicki geeft de bal voor. Cigány is nu in balbezit. Cigány geeft een lange en hoge pass. Tabak bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sande geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Avgoustakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Avgoustakis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czerny Koń - Blancos Madrid 0:5

64e minuut.
Hendrie passt de bal zonder na te denken. Daar is Sande, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sande met een sublieme pass. Klungelig pakt Tabak de bal. Tabak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Wojnicki probeert de bal aan de voet te houden. Hendrie bereikt de bal nog maar net als eerste. Hendrie passt de bal zonder na te denken. Daar is Avgoustakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avgoustakis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Wojnicki kopt de bal weg. Kolasiński geeft de bal voor. Avgoustakis rent richting de bal. Avgoustakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Czerny Koń - Blancos Madrid 0:6

71e minuut.
Sande heeft problemen om de bal te vangen. Sande probeert naar een medespeler te passen. Tabak is nu in balbezit. Tabak draait met de bal, schiet en ... Misierewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czerny Koń - Blancos Madrid 0:7

72e minuut.
Wojnicki rent richting de bal. Sande onderschept slim de pass. Sande met een sublieme pass. Avgoustakis is nu in balbezit. Avgoustakis draait met de bal, schiet en ... Misierewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tabak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Misierewicz trapt de bal weg van het doel. Hendrie kopt de bal weg. Tabak is nu in balbezit. Tabak schiet op doel. Misierewicz bokst de bal weg. Tabak is nu in balbezit. Tabak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Czerny Koń - Blancos Madrid 0:8

77e minuut.
Kolasiński onderschept slim de pass. Kolasiński met een sublieme pass. Sande rent richting de bal. Kolasiński is nu in balbezit. Kolasiński geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Tabak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Siekierecki komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Kolasiński verovert de bal door een tackle van achteren. Kolasiński geeft de bal voor. Daar is Łuszczyca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avgoustakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Avgoustakis schiet op doel. Misierewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Misierewicz trapt de bal weg. Daar is Hendrie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hendrie passt de bal met de wreef. Avgoustakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Avgoustakis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Komorkiewicz rent richting de bal. State rent richting de bal. Komorkiewicz rent richting de bal. State onderschept slim de pass. State draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Siekierecki maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Misierewicz met een harde bal richting middenveld. Hendrie is nu in balbezit. Hendrie probeert naar een medespeler te passen. Avgoustakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Avgoustakis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czerny Koń 84%, Blancos Madrid 16%.
Czerny Koń - Blancos Madrid 0:8