Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Poraj postion
Bartek Tactiek deeps
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.6 gemiddelde waardering 37.8
good Schieten weak
adequate Passen average
adequate Verdedigen average


11e minuut.
Saldaña kopt de bal weg. Klungelig pakt Saarenlehto de bal. Saarenlehto probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Giavon de bal. Giavon draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Momo bokst de bal weg.

16e minuut.
Saarenlehto rent richting de bal. Dziwny onderschept slim de pass. Dziwny passt de bal in één keer door. Kasperczak is nu in balbezit. Kasperczak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Murumäe probeert naar een medespeler te passen. Saarenlehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Saarenlehto passt de bal zonder na te denken. Giavon bereikt de bal nog maar net als eerste. Giavon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Poraj - postion 1:0

33e minuut.
Scharpenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Freixo verovert de bal door een tackle van achteren. Saarenlehto met een sublieme pass. Giavon is nu in balbezit. Giavon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Freixo kopt de bal weg. Klungelig pakt Saarenlehto de bal. Saarenlehto met een sublieme pass. Giavon is nu in balbezit. Giavon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Engenes geeft een lange en hoge pass. Inworp. Saldaña met een snelle inworp. Saarenlehto rent richting de bal. Saarenlehto geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Poraj 41%, postion 59%.
FC Poraj - postion 1:0

53e minuut.
Saarenlehto rent richting de bal. Dingli rent richting de bal. Saarenlehto verovert de bal door een tackle van achteren. Saarenlehto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Poraj - postion 2:0

55e minuut.
Saarenlehto rent richting de bal. Giavon is nu in balbezit. Saarenlehto is nu in balbezit. Giavon bereikt de bal nog maar net als eerste. Giavon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Keszthelyi rent richting de bal. Saldaña onderschept slim de pass. Saldaña speelt de bal door. Scharpenberg rent richting de bal. Scharpenberg draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Özbilgin geeft een hoge lob. Inworp. Yedier met een snelle inworp. Scharpenberg rent richting de bal. Scharpenberg schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Freixo passt de bal met de wreef. Murumäe is nu in balbezit. Scharpenberg tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Scharpenberg krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Poraj 55%, postion 45%.
FC Poraj - postion 2:0