Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Pulkówka Trebanowianie
STER Tactiek Attack
42% Balbezit 58%
64% Spel op eigen helft 36%
7 Doelpogingen 20
4 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
43.8 gemiddelde waardering 48.3
zeer goed Schieten goed
redelijk Passen solide
goed Verdedigen solide


1e minuut.
Gacik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Navajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Navajas speelt de bal door. Barbu is nu in balbezit. Barbu haalt uit met een fantastische trap. Rozdrażewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Adorno onderschept slim de pass. Adorno geeft een lange en hoge pass. Dunne kopt de bal weg. Lancelowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lancelowski draait met de bal, schiet en ... Rozdrażewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Calzolare, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Melachroinoudis neemt de hoekschop. Barbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbu haalt uit met een fantastische trap. Rozdrażewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Inworp. Melachroinoudis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Calzolare is nu in balbezit. Barbu onderschept slim de pass. Barbu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Pulkówka - Trebanowianie 0:1

10e minuut.
Navajas passt de bal in één keer door. Lancelowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Navajas met een sublieme pass. Barbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Pulkówka - Trebanowianie 0:2

15e minuut.
Denk met een sublieme pass. Daar is Gacik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farison begaat een overtreding. Farison krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Gacik met een snelle inworp. Lancelowski is nu in balbezit. Lancelowski speelt de bal door. Navajas heeft problemen om de bal te vangen. Navajas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Aguayo probeert de bal met de borst te controleren. Denk bereikt de bal nog maar net als eerste. Denk passt de bal met de wreef. Fujão rent richting de bal. Fujão draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Navajas passt de bal zonder na te denken. Gacik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacik geeft een lange en hoge pass. Barbu is nu in balbezit. Barbu schiet op doel. Rozdrażewski bokst de bal weg.

36e minuut.
Dunne passt de bal zonder na te denken. Gacik is nu in balbezit. Gacik speelt de bal door. Lancelowski rent richting de bal. Lancelowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Cobián, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Denk passt de bal met de wreef. Barbu is nu in balbezit. Calzolare speelt de bal door. Barbu is nu in balbezit. Barbu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Melachroinoudis probeert naar een medespeler te passen. Navajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Navajas passt de bal in één keer door. Barbu rent richting de bal. Barbu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Pulkówka - Trebanowianie 0:3

44e minuut.
Farison met een sublieme pass. Denk is nu in balbezit. Denk passt de bal in één keer door. Melachroinoudis bereikt de bal nog maar net als eerste. Melachroinoudis geeft de bal voor. Rozdrażewski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Pulkówka 57%, Trebanowianie 43%.
LKS Pulkówka - Trebanowianie 0:3

48e minuut.
Aguayo passt de bal in één keer door. Dunne is nu in balbezit. Fujão begaat een overtreding. Fujão krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Gacik met een snelle inworp. Tołyż is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tamanzi. Tamanzi krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Rozdrażewski trapt de bal weg. Farison kopt de bal weg. Dunne speelt de bal door. Klungelig pakt Gacik de bal. Gacik geeft een hoge lob. Rozdrażewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Barbu rent richting de bal. Barbu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Daar is Fujão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fujão haalt uit met een fantastische trap. Tamanzi heeft problemen om de bal te vangen. Aguayo rent richting de bal. Aguayo haalt uit met een fantastische trap. Sofian bokst de bal weg.

69e minuut.
Rozdrażewski trapt de bal weg. Navajas kopt de bal weg. Barbu rent richting de bal. Barbu haalt uit met een fantastische trap. Rozdrażewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Pulkówka - Trebanowianie 0:4

73e minuut.
Gacik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacik met een sublieme pass. Navajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lancelowski rent richting de bal. Lancelowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Melachroinoudis rent richting de bal. Melachroinoudis geeft een lange en hoge pass. Denk kopt de bal weg. Navajas rent richting de bal. Navajas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Fujão heeft problemen om de bal te vangen. Fujão passt de bal met de wreef. Aguayo is nu in balbezit. Aguayo draait met de bal, schiet en ... Sofian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Pulkówka - Trebanowianie 1:4

90e minuut.
Gacik rent richting de bal. Adorno bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacik onderschept slim de pass. Gacik geeft de bal voor. Barbu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Pulkówka - Trebanowianie 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Pulkówka 70%, Trebanowianie 30%.
LKS Pulkówka - Trebanowianie 1:5