Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blancos Madrid Bizmar Gniezno
xxx Tactiek Bizonowa
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
47.6 gemiddelde waardering 40.5
goed Schieten redelijk
goed Passen matig
uitstekend Verdedigen solide


4e minuut.
Avgoustakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Clostermann verovert de bal door een tackle van achteren. Clostermann geeft een lange en hoge pass. Binasco is nu in balbezit. Binasco draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Sande verovert de bal door een tackle van achteren. Sande geeft de bal voor. Klungelig pakt Clostermann de bal. Avgoustakis rent richting de bal. Avgoustakis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Sande probeert naar een medespeler te passen. Hendrie rent richting de bal. Hendrie passt de bal in één keer door. Tabak rent richting de bal. Tabak haalt uit met een fantastische trap. Certowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Avgoustakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Blancos Madrid - Bizmar Gniezno 1:0

34e minuut.
Sande met een sublieme pass. Pérez Gómez is nu in balbezit. Hendrie met een sublieme pass. Avgoustakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Avgoustakis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blancos Madrid 42%, Bizmar Gniezno 58%.
Blancos Madrid - Bizmar Gniezno 1:0

47e minuut.
Agredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Agredo passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert State de bal onder controle te krijgen. Bajt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Ruzjevich met een sublieme pass. Binasco rent richting de bal. Binasco passt de bal in één keer door. Bajt is nu in balbezit. Bajt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Cigány onderschept slim de pass. Cigány speelt de bal door. Tabak is nu in balbezit. Tabak haalt uit met een fantastische trap. Certowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blancos Madrid - Bizmar Gniezno 2:0

64e minuut.
Clostermann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kolasiński kopt de bal weg. Avgoustakis rent richting de bal. Avgoustakis schiet op doel. Ştefan kopt de bal weg. Certowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Avgoustakis controleert de bal met de borst. Certowicz bokst de bal weg.

78e minuut.
Sande geeft een lange en hoge pass. Ruzjevich kopt de bal weg. Gendre probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tabak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Kędziora heeft problemen om de bal te vangen. Bajt is nu in balbezit. Kleiveland tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kleiveland krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Hendrie is nu in balbezit. Hendrie geeft de bal voor. Tabak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Avgoustakis de bal. Clostermann rent richting de bal. Avgoustakis verovert de bal door een tackle van achteren. Avgoustakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blancos Madrid - Bizmar Gniezno 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blancos Madrid 44%, Bizmar Gniezno 56%.
Blancos Madrid - Bizmar Gniezno 3:0