Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bizmar Gniezno UnitoDiavoli
Bizonowa Tactiek Bolesławiec
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 9
40.5 gemiddelde waardering 43.4
adequate Schieten solid
adequate Passen adequate
good Verdedigen good


2e minuut.
Zajda geeft een hoge lob. Azinhais rent richting de bal. Clostermann begaat een overtreding. Clostermann krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Silvestre verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pérez Gómez. Silvestre raakt geblesseerd tijdens het duel. Silvestre zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Azinhais maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bizmar Gniezno - UnitoDiavoli 0:1

37e minuut.
Gendre is nu in balbezit. Raducanu is nu in balbezit. Raducanu geeft de bal voor. Azinhais is nu in balbezit. Azinhais geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Daar is Gendre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gendre speelt de bal door. Binasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Binasco geeft een lange en hoge pass. Affini maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Osmici passt de bal met de wreef. Gendre geeft een lange en hoge pass. Kuczera rent richting de bal. Affini onderschept slim de pass. Affini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Raducanu is nu in balbezit. Raducanu passt de bal in één keer door. Azinhais rent richting de bal. Azinhais haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Azinhais bereikt de bal nog maar net als eerste. Azinhais haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bizmar Gniezno - UnitoDiavoli 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bizmar Gniezno 57%, UnitoDiavoli 43%.
Bizmar Gniezno - UnitoDiavoli 0:2

51e minuut.
Silvestre geeft de bal voor. Azinhais is nu in balbezit. Surowiec legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Azinhais is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. García zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Bizmar Gniezno - UnitoDiavoli 0:3

58e minuut.
Pinel geeft een hoge lob. Azinhais bereikt de bal nog maar net als eerste. Surowiec maakt een afschuwelijke overtreding. Surowiec is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

71e minuut.
Clostermann maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kuczera rent richting de bal. Kuczera geeft een lange en hoge pass. Azinhais is nu in balbezit. Azinhais schiet op doel. Certowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Pinel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinel passt de bal met de wreef. Raducanu geeft de bal voor. Azinhais bereikt de bal nog maar net als eerste. Azinhais haalt uit met een fantastische trap. Certowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Raducanu rent richting de bal. Pinel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinel passt de bal met de wreef. Azinhais is nu in balbezit. Azinhais schiet op doel. Certowicz bokst de bal weg.

89e minuut.
Clostermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Clostermann geeft een lange en hoge pass. Bajt is nu in balbezit. Bajt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bizmar Gniezno - UnitoDiavoli 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bizmar Gniezno 52%, UnitoDiavoli 48%.
Bizmar Gniezno - UnitoDiavoli 1:3